HomeStiriSecuritate FizicaUn bărbat a murit după ce a fost împușcat de un agent de securitate

Un bărbat a murit după ce a fost împușcat de un agent de securitate

Un agent de securitate care păzea o piscină ar fi împușcat un bărbat pentru a se apăra, ceea ce a dus la decesul acestuia.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a decedat după ce a fost împușcat de mai multe ori de un agent de securitate care păzea un complex de apartamente din statele Unite, conform news4sanantonio.com.

Un agent de securitate din Statele Unite care lucrează pentru firma Statewide Security a împușcat un bărbat violent. La început a folosit spray lacrimogen și bastonul din dotare pentru a opri violența. Agentul de securitate a fost interogat de polițiști.

Conform poliției, în jurul orei locale 11, agentul de securitate păzea piscina unui complex de apartamente. Conform regulamentului, nimeni nu are voie să se afle în zona piscinei după ora zece seara, scrie spectrumlocalnews.com.

Agentul de securitate a avut o confruntare cu bărbatul care intrase în zona piscinei. Agentul i-a cerut bărbatului să plece și după aceea s-a declanșat un conflict între cei doi. Agentul de securitate ar fi folosit un spray lacrimogen de bărbatul care ar fi început să devină din ce în ce mai agresiv. Agentul de securitate l-a împușcat pe bărbatul agresiv de mai multe ori.

Un martor a declarat că bărbatul care a fost rugat să plece de lângă piscină era agresorul și că l-a observat pe acesta atacându-l pe agentul de securitate. Și un copil de 10 ani a fost martor la scenă.

Share With: