HomeServiciiAplicatii
Aplicatii
Aplicatii

Securityportal.ro urmareste in permanenta sa dezvolte si sa puna la dispozitia dumneavoastra instrumente IT menite sa va usureze munca si sa va aduca un plus de valoare in activitate in special pe zona de evidenta, gestiune si optimizare a proceselor interne. In acest sens, am dezvoltat/implementat o serie de aplicatii pe care vi le punem la dispozitie si anume:

 

    SPAccess – registru electronic de evidenta a vizitatorilor avizat de IGPR si care va ofera o multitudine de avantaje comparativ cu varianta clasica, in format hard-copy

   SPLearning – program de educare care beneficiaza de o platforma dedicata de e-learning

     Profiling – instrument de evaluare a personalului de securitate care constituie o baza solida pentru o repartitie optima a personalului pe obiective, respectiv pentru sesizarea timpurie a cazurilor potential periculoase

 

Aceste servicii sunt incluse in anumite cantitati in abonamentele noastre si urmeaza a fi suplimentate ori de cate ori dezvoltam o aplicatie noua.

Datorita calitatii de unitate protejata a Security Portal SRL, costurile serviciilor noastre sunt deductibile din taxele platite catre bugetul de stat conform prevederilor legii 448/2006, art. 78, alin. (3).

Servicii
Abonamente
Promovare
Cursuri
Consultanta
Servicii IT