HomeStiriSecuritate ITHP lansează un program de tip bug bounty pentru securitatea imprimantelor

HP lansează un program de tip bug bounty pentru securitatea imprimantelor

HP va oferi până la 10.000 de dolari pentru descoperirea de defecte de securitate ale imprimantelor sale.

Programele de tip bug bounty nu sunt doar pentru dispozitive de procesare și aplicații. HP își lansează primul program de acest fel pentru a întări securitatea imprimantelor. HP va avea ca partener compania Bugcrowd care va gestiona acest program și va oferi recompensele cercetătorilor care descoperă vulnerabilități ale imprimantelor. Cei care vor descoperi noi defecte vor primi 10.000 de dolari, dar chiar și pentru cele deja existente vor primi o recompensă în anumite circumstanțe, conform engadget.com.

HP este prima companie care investește într-un program de tip bug bounty pentru imprimante, oferind clienților protecție împotriva atacurilor care vizează companii și angajați, scrie nasdaq.com.

Cei aflați în funcția de CISO sunt implicați rareori în achiziționarea de imprimante, dar cu toate acestea imprimantele au un rol important în securitatea organizației. HP are securitatea cibernetică drept prioritate de zeci de ani, conform lui Justine Bone, CEO, MedSec și membru al Security Advisory Board în cadrul HP.

Share With: