HomeStiriBusiness & TehnologieRing lansează o nouă cameră de securitate pentru interior
Ring lansează o nouă cameră de securitate pentru interior

Ring lansează o nouă cameră de securitate pentru interior

Ring lansează o nouă cameră de securitate pentru interiorRing a lansat o nouă cameră de securitate Wi-Fi care este destinată folosirii exclusive în interiorul locuinței.

Amazon lansează nu se limitează doar la seria de dispozitive Echo. Prin intermediul achiziției Ring, compania a lansat o nouă cameră video special pentru interiorul locuinței, numită Ring Indoor Cam. Aceasta este mult mai compactă decât celelalte camere de la Ring și poate fi așezată aproape oriunde în casă. De asemenea, este și cea mai accesibilă cameră Ring, având un preț de 60 de dolari, conform engadget.com.

Pentru cei care vor să folosească o cameră care poate fi folosită și la exterior și să fie mai flexibilă există Stick Up Cam. Aceasta poate funcționa pe baterie, alimentată la priză sau panou solar. De asemenea, prețul este de 100 de dolari, cu 30% mai puțin decât vechiul model și păstrează rezoluția de 1080p, detecția mișcării și viziunea nocturnă.

Confidențialitatea va fi un element important pentru camerele de securitate Ring indiferent de model. Amazon va introduce modul Home în noiembrie. Acesta va opri înregistrarea audio și video în timp ce proprietarul este prezent. Astfel, utilizatorul nu va mai trebui să fie îngrijorat că o persoană fără scrupule ar putea accesa imaginile și spiona.

Amazon spune că Stick Up Cam va putea fi comandată dinaintea date de 23 octombrie când va fi disponibilă spre vânzare. De asemenea, Amazon a mai anunțat disponibilitatea camerei Ring Stick Up Cam Elite, al cărui preț este de 199 de dolari și care folosește Power over Ethernet pentru o conexiune de încredere, dar nu a anunțat încă o dată de lansare, scrie theverge.com.

Ring Indoor Cam este o versiune mai nou, mică și mai puțin costisitoare a Stick Up Cam. Aceasta a fost creată pentru a fi folosită doar la interior și este oferită doar în versiune cu fir.

De asemenea, amazon a demonstrat o funcție viitoare care permite asistentului de voce Alexa să răspundă la ușă și să aibă o conversație cu persoana din fața ușii prin intermediul soneriei Ring. Amazon spune că această funcție va fi disponibilă pentru Ring Doorbell Elites anul viitor.

În plus, Amazon a prezentat Retrofit Alarm Kit, care poate fi folosit împreună cu un sistem de alarmare pentru acasă existent și poate fi folosit împreună cu Ring.

Share With: