HomeStiriBusiness & TehnologieCe oportunități aduce explozia tehnologiei în domeniul securității
mastercard-faciliteaza-adoptarea-inteligentei-artificiale-cu-ajutorul-ai-express

Ce oportunități aduce explozia tehnologiei în domeniul securității

inteligenta-artificiala-va-progresa-mult-in-industria-de-securitateExplozia tehnologiei dă drumul la noi oportunități și modele de business în industria de securitate care ar fi bine să fie urmărite de furnizori.

Nici o industrie nu se oprește, iar industria de securitate nu face excepție. Acesta este motivul pentru care este important ca furnizorii să urmărească modelele inovative, legate de bani și agresive care vor da formă afacerilor din domeniul securității în următorul an, scrie ourtechtipspro.com.

În ciuda faptului că punctul de vedere asupra restului anului 2019 rămâne pozitiv este bine să se facă pași în prezent pentru a pregăti organizațiile pentru orice va aduce viitorul. Explozia tehnologiei aduce cu sine noi modele de business și oportunități.

Un model de business este analiza video combinată cu inteligența artificială, care ar putea reduce costurile de verificare a camerelor prin angajarea unui singur specialist pentru a urmări mai multe camere. Extinderea inteligenței artificiale ar putea produce după ceva timp reducerea eficientă a costurilor și ar putea duce la scădere senzațională a alarmelor false.

Investigațiile video permit creșterea folosirii verificării constante a imaginilor video. Aceasta va permite polițiștilor să îi prindă mai repede pe infractori. Organizațiile pot împărtăși imaginile video cu poliția în cazul comiterii unei infracțiuni.

Control accesul în cloud permite furnizorilor de securitate să ofere control acces pentru birourile mai mici. Control accesul în cloud și examinarea imaginilor video pot fi încorporate de companiile mari pentru a-și îmbunătăți executarea anumitor sarcini. Aceasta ar putea fi cea mai transformativă schimbare din domeniul securității din ultimii zeci de ani. Spre exemplu, camerele de securitate ale unui magazin pot fi folosite și pentru optimizarea formatului. În prezent, doar o parte din alarmele generate de companii sunt folosite în scopuri de securitate. Pentru integratorii care lucrează cu companii mai mari sau mai sofisticate este o mare oportunitate.

În cazul tranziției de la rețelele 3G la rețelele 4G, în SUA, Verizon plănuiește să oprească rețeaua 3G pe 31 decembrie 2020, iar AT&T și-a extins data retragerii rețelei 3G până în februarie 2022. Alți operatori de telefonie trebuie să anunțe o dată la care va fi retrasă rețeaua. În acest context, industria de alarme se confruntă cu înlocuirea a milioane de alarme 3G încorporate cu semnal radio cu dispozitive 4G LTE mai rapide și robuste. Prin urmare, companiile sunt sfătuite să își schimbe din timp alarmele pentru a nu risca să rămână fără ele o perioadă dar și pentru a reduce din costurile legate de verificare și actualizarea sistemelor, scrie securityinfowatch.com.

Industria a trecut printr-o tranziție similară la schimbarea rețelei 2G în 2016. Așadar, s-au învățat niște lecții privind modul de reducere a uzurii și chiar îmbunătățirea serviciilor. O tactică care merită folosită într-o astfel de ocazie este revizuirea sistemelor clientului de către tehnicianul de securitate și recomandarea de îmbunătățiri specifice.

Industria de securitate continuă să prospere pentru ambele sectoare, cel rezidențial și cel industrial. Și companiile care activează în industrii adiacente au observat asta. Mai mulți operatori de sisteme precum Comcast, giganți tehnologici precum Google și Amazon și simple noi companii lansate au intrat pe piață cu o serie de produse care concurează direct cu ofertele tradiționale, în special pentru clienții din sectorul rezidențial.

Share With: