HomeStiriAgendaHikvision explică online ce este monocularul termic
Hikvision face o explicație live online pe tema monocularului termic

Hikvision explică online ce este monocularul termic

Hikvision face o explicație live online pe tema monocularului termicNoile tehnologii și produse Hikvision sunt explicate în detaliu în cadrul unor sesiuni online live pentru cei fac parte din Programul de Parteneri.

„Hikvision are plăcerea să prezinte Programul de Parteneri pentru Dealeri și Partenerii de Soluții cu Valoare Adăugată, bazat exclusiv pe invitație. Suntem dedicați să investim continuu în toți partenerii noștri – distribuitori naționali, distribuitori regionali, vânzători, integratori de sistem, instalatori și alții – concentrându-ne pe valorificarea unei game largi de proiecte și oportunități”, se precizează pe site-ul Hikvision.

Alăturați-vă programului nostru de Parteneri pentru a accesa sesiunile de instruire online live, conectați-vă de oriunde, puneți întrebări imediat și obțineți răspunsuri și instrumente de vânzare puternice!

Înregistrează-te la: https://partner.hikvision.com/eu

La data de 15 octombrie de la ora 12 la ora 13 va avea loc o explicație live despre camerele termice monoculare și de tip Turret.

Avantajele partenerilor:

Curs de certificare. Hikvision își întărește partenerii oferind resurse de formare online și hands-on. Partenerii vor primi notificări privind cursurile din zona lor.

Reduceri de preț prin Partenerii de distribuție Hikvision. Alăturându-vă programului de parteneri, aveți dreptul la reduceri speciale de preț de la partenerul de distribuție, astfel menținându-vă în avans față de concurență.

Integrare în Clubul de Bonusuri. Când atingeți ținta de cumpărare, vă vom recompensa cu bonusuri suplimentare, pentru a adăuga valoare afacerii dumneavoastră.

Reduceri pentru echipamentele demo. Demonstrațiile de produse și soluții sunt un element esențial pentru a vă asigura de încrederea potențialilor clienți. De aceea, Hikvision ușurează achiziționarea de echipamente demo pentru parteneri.

Programul de înregistrare proiect. Hikvision vă recompensează pentru specificarea de produse Hikvision în licitațiile la proiecte. Oferim prețuri speciale, dincolo de reducerile de partener negociate anterior, în cazurile în care produsele Hikvision sunt specificate.

Co-marketing partener. Veți fi eligibil pentru a participa la articole editoriale și studii de caz care comunică un mesaj câștigător către potențialii clienți și veți fi invitat să participați la evenimentele Hikvision.

Share With: