HomeStiriAgendaCele mai noi tehnologii la IFSEC International 2019
cel-mai-mare-eveniment-de-securitate-din-europa-ifsec-international-2018

Cele mai noi tehnologii la IFSEC International 2019

cel-mai-mare-eveniment-de-securitate-din-europa-ifsec-international-2018IFSEC International 2019, evenimentul de top din domeniul securității integrate în Europa și Marea Britanie, va avea loc în perioada 18-20 iunie la Londra.

27.000 de profesioniști în domeniul securității se adună anual la IFSEC International. Evenimentul este o oportunitate fără egal de a vedea testarea celei mai noi tehnologii de securitate, de a învăța direct de la lideri ai industriei renumiți la nivel mondial și de a socializa cu directori și manageri de securitate, instalatori, integratori și distribuitori din lumea întreagă, se menționează pe ifsec.events.

Anul acesta, la IFSEC vor participa peste 500 de expozanți printre care se numără Avigilon, Axis Communications, Dahua, FLIR, Genetec, Hanwha Techwin, HID Global, Hikvision, IDIS, Suprema și Vivotek.

În cadrul IFSEC International 2019 se vor desfășura peste 35 de ore de seminarii și dezbateri la care vor participa cei mai buni din industrie.

Anul acesta, IFSEC International este împărțit în șase sectoare pentru: protecția perimetrului, supraveghere video, control acces, securitate integrată, detecția intruziunilor și securitate cibernetică și IT.

Expoziția IFSEC s-ar putea să fie mai mică ca în alți ani și câțiva actori mar sunt în mod vizibil absenți. chiar și așa vor fi expuse destule inovații. Cel mai probabil, expozițiile vor reflecta schimbarea continuă a accentului de pe produsele individuale către soluțiile integrate, inclusiv unele soluții end-to end oferite de un singur producător. De asemenea, este foarte posibil că va exista un trend înclinat spre producătorii care se aliază pentru a oferi soluții integrate. Spre exemplu, unii producători vor găzdui alți producători la chioșcurile amplasate în standurile lor, scrie sourcesecurity.com.

Keynote Arena a fost o schimbare de succes anul trecut. Și anul acesta va fi amplasată în centrul expoziției, sponsorizat de Western Digital. Pe această scenă vor urca vorbitori de renume cu studii de caz reale pentru a inspira participanții. Subiectele de anul acesta vor include discuții despre analiza video, inteligența artificială, machine learning, GDPR, Brexit și securitatea în orașe inteligente.

Pentru al treilea an consecutiv, pavilionul destinat agențiilor guvernamentale va avea reprezentanți ai Home Office & Counter Terror Unit, Department of International Trade, Defence & Security Organization. Anul acesta, poliția de transport din Marea Britanie participă pentru prima dată în cadrul acestui pavilion.

IFSEC 2019 va face din nou o scurtă prezentare a modului în care producătorii de supraveghere video, control acces și detecție a intruziunilor continuă să inoveze și să colaboreze pentru a rămâne competitivi pe noua piață plină de provocări. Inovațiile care au fost prezentate pentru prima dată la ISC West 2019, în Statele Unite, vor fi promovate din nou pentru piața Europeană și globală.

Share With: