HomeStiriBusiness & TehnologieHikvision câștigă premiul ESX Innovation 2019 pentru o cameră cu termoviziune
hikvision-s-a-axat-pe-inteligenta-artificiala-la-ifsec-international-2018

Hikvision câștigă premiul ESX Innovation 2019 pentru o cameră cu termoviziune

hikHikvision a fost aleasă pentru un premiu care recunoaște „inovarea și excelența în industrie” pentru al treilea an consecutiv.

Hikvision USA Inc. a câștigat premiul ESX Innovation Award pentru al treilea an consecuritv. Premiul recunoaște „inovarea și excelența în industrie”. Juriul de anul acesta a ales camerea termo-optică DeepinView DS-2TD1217-3/V1 pentru inovarea adusă în cadrul categoriei de camere de supraveghere video IP, scrie securityinfowatch.com.

Camera termo-optică DS-2TD1217-3/V1 DeepinView are un cost redus, este mică, (cu o rezoluție de 160×120, 1920×1080), instalată pe un turnuleț, disponibilă cu lentile termale de 2/3/6 mm, inclusiv analiză video care folosește tehnologia deep learning și puterea plăcii video. Camera poate fi folosită pentru protecția perimetrului, prevenirea ncendiilor și mentenanță predictivă cu cea mai bună calitate a imaginii la jumătate de preț față de predecesorul Hikvision.

Câștigătorii ESX Innovation Award au fost aleși de un juriu format dn profesioniști din domeniul industriei de securitate care au departajat produsele pe baza unor criterii precum funcții și caracteristici, inovații și potențialul de creștere a veniturilor.

De asemenea, Hikvision, principalul furnizor de soluții inovatoare de supraveghere video, a mai câștigat categoria Video Surveillance Hardware în cadrul Benchmark Innovation Awards 2018, cu altă cameră DeepinView, se arată într-un comunicat al companiei.

Produsul câștigător a fost camera dual-lens DeepinView de analiză a comportamentului iDS-2CD8426G0/B-I, care utilizează algoritmi deep learning – de învățare profundă – de ultimă generație pentru a analiza mișcarea umană, îmbunătățind siguranța în interiorul clădirilor.

Revista britanică de tehnologie Benchmark deține premiile pentru inovație în fiecare an. În categoria hardware de supraveghere video 2018 Hikvision a concurat cu alți patru furnizori pentru titlu. Gary Harmer, director de vânzări pentru Hikvision UK & Ireland, spune: “Inovația este în centrul afacerii noastre, determinată de cercetarea și dezvoltarea noastră extinsă. Suntem încântați de faptul că Benchmark recunoaște modul în care caracteristicile inovatoare pe care oferă iDS-2CD8426G0/B-I fac o diferență reala pentru siguranța clienților noștri finali.

Caracteristicile din spatele camerei câștigătoare

iDS-2CD8426G0/B-I oferă o gamă largă de caracteristici de ultimă generație, care nu se găsesc în sistemele tipice de supraveghere de interior. În loc să detecteze țintele în mișcare, se folosește de învățare profundă, algoritmi de imagistica stereo si procesare GPU de mare viteză pentru a analiza mișcările corpului uman. Ca rezultat, acesta poate fi utilizat pentru a identifica o potențială amenințare sau o problemă de siguranță personală în timp real.

De exemplu, camera video poate identifica momentul în care oamenii au căzut, acest lucru fiind interesat în special pentru organizațiile din sectorul Retail, în instituții medicale sau pentru lucrători singuri. O altă caracteristică constă în detectarea loiteringului, prin stabilirea unei distanțe specifice într-o regiune de interes definită, dacă mișcarea unei persoane depășește distanța prestabilită, va fi declanșată o alarmă.

Share With: