HomeStiriBusiness & TehnologieJohnson Controls adaugă cloud computing pentru control acces
amazon-pune-la-dispozitie-noi-instrumente-de-securitate-pentru-cloud-printre-care-secrets-manager

Johnson Controls adaugă cloud computing pentru control acces

securitatea-cloud-amenintata-de-practici-necorespunzatoareSoftware-ul C•CURE 9000 de la Tyco poate fi implementat și susținut folosind platforme cloud precum Microsoft Azure, AWS și altele.

Johnson Controls anunță că sistemul de control acces și administrare al evenimentelor, Tyco Software House C•CURE 9000 poate fi folosit pe platforme de tipul Infrastructure as a Service (IaaS), conform securitysales.com.

Compania spune că asta permite clienților să profite de multele beneficii generate de cloud computing având posibilitatea de a alege cel mai potrivit furnizor de servicii.

Cu implementarea C•CURE 9000 în cloud, Integratorii și utilizatorii finali pot folosi furnizorii cloud precum Microsoft Azure, Amazon Web Services și Google Cloud Platform, pentru a reduce infrastructura serverului și costurile de mentenanță cu opțiuni mai bune de continuare a afacerii, conform companiei.

Johnson Controls spune că pe măsură ce organizațiile identifică și transferă volumul de muncă al aplicațiilor importante în cloud, operațiunile de securitate fizică pot crește disponibilitatea aplicației C•CURE 9000 prin susținerea infrastructurii de redundanță și recuperare în caz de dezastru care se extinde bine din punct de vedere geografic dincolo de constrângerile din împrejurimi.

Dincolo de modernizarea IT și managementul costurilor, organizațiile abordează strategii de adoptare cloud prin obiectivul unei creșteri mai extinse a eficienței afacerii și obiectivelor de creștere, scrie securityinformed.com.

Companiile trec agresiv la cloud pentru a-și maximiza cheltuielile IT, îmbunătățind în același timp agilitatea lor pentru a răspunde nevoilor de afaceri și schimbărilor de pe piață”, a spus Jason Ouellette, manager general al Enterprise Access & Video Solutions, Building Technologies & Solutions, Johnson Controls. „Când se transferă infrastructura în cloud, învățarea modului de a furniza tipul și dimensiunea corectă a resurselor necesare pentru mediile specifice clientului este esențială pentru optimizarea performanței și a costurilor. Clienții care adoptă această abordare în planificarea migrației cloud a C•CURE 9000 pot evita cu ușurință cheltuielile excesive, menținând în același timp flexibilitatea pentru a scala rapid resursele pe baza nevoilor reale.

Soluțiile Cloud sunt parte integrantă a concentrării strategice a Tyco Access Control and Video Solutions a companiei Johnson Controls, alături de inteligența artificială, unificarea și securitatea informatică, care cuprind patru piloni tehnologici cheie ai companiei.

Share With: