HomeStiriBusiness & TehnologieCum poate o soluție de securitate să reducă costurile

Cum poate o soluție de securitate să reducă costurile

Un institut de cercetare a adoptat o nouă tehnologie de securitate a AMAG Technology care reduce costurile și îmbunătățește securitatea.

Un institut de cercetare nonprofit independent s-a dedicat îmbunătățirii vieții. Acesta a înregistrat multe realizări în domenii precum sănătate, energie, dezvoltarea forței de muncă, mediu și politici sociale. De asemenea, institutul este foarte implicat în proiecte de cercetare care ajută comunitățile sau guvernele locale din mai multe țări, scrie campuslifesecurity.com.

Angajații lucrează la proiecte sensibile care necesită o securitate strictă. Campusul central și 11 birouri din Statel.e Unite au folosit două sisteme de securitate învechite. Sediul central nu avea un sistem care să se potrivească nevoilor în creștere. Sistemul era repornit de trei ori pe săptămână pentru a putea funcționa, programarea vacanțelor nu funcționa corect și păstrarea datelor despre carduri în panoul de control acces era o provocare. Celelalte birouri din SUA foloseau un sistem de control acces fizic închiriat, care a dus la un cost exorbitant pentru operațiunile și mentenanța din aceste locații.

Managerul de securitate și administratorul sistemelor au descoperit sistemul de control acces Symmetry al AMAG Technology.

Astfel, sediul central al institutul folosește Global Security Operations Center (GSOC), care administrează toate aspectele ce țin de securitate: control acces, imagini video, notificări în masă, recunoașterea plăcuței de înmatriculare și cititoare de autentificare la distanță a autovehiculelor. Pe măsură ce institutul achiziționează noi birouri, transformă sistemele existente cu ajutorul Symmetry și monitorizează noile birouri cu ajutorul GSOC.

Echipa de experți în securitate a institutului cercetează propriile sisteme și găsește soluții creative pentru a rezolva problemele de securitate care reprezintă o provocare. Spre exemplu, administratorul sistemului a creat un buton care blochează accesul în campus. Folosire a cardului de acces plus codul PIN din Symmetry folosind un cititor HID fără tastatură permite accesul doar ofițerilor de securitate și personalului autorizat să intervină dacă administratorul de sistem a activat un mod pe cardul acestora.

În cazul unui atac armat, se poate bloca accesul din clădire în clădire. Cu un singur click se poate opri accesul în întregul campus și astfel se poate ține la distanță un atacator înarmat sau se poate încerca încetinirea acțiunilor acestuia.

Pe lângă funcția de sistem de control acces, sistemul este folosit pentru a vedea ce nu este în regulă cu componentele ușii în momentul în care apare o alarmă pentru forțarea unei uși sau ținerea deschisă a unei uși. Prin administrarea proactivă a Symmetry, angajații institutului au redus numărul de alarme false primite și și-au simplificat procesele de securitate.

Pe viitor, institutul plănuiește s integreze Symmetry cu sistemul de video management (VMS) și de citirea plăcuțelor de înmatriculare cu cititoare la distanță. Un sistem integrat va oferi un sistem de management al securității mai complet unde toate funcționează împreună pentru a securiza proprietățile, angajații și proprietatea intelectuală.

AMAG Technology lansa versiunea V9 a software-uui de control acces Symmetry în aprilie 2018, conform securityinformed.com.

Software-ul Symmetry V9 a fost simplificat pentru a fi mai eficient și pentru a reduce dramatic timpul de setare. Noua versiune venea de atunci, cu o simplă rescriere peste vechea versiune, menține integritatea bazei de date și asigură un proces simplu de actualizare.

AMAG Technology este un furnizor de soluții unificate pentru control acces, gestionarea imaginilor video, administrarea identității, managementul vizitatorilor și managementul intruziunilor, care ajută companiile să diminueze riscurile și să economisească bani.

Share With: