HomeStiriBusiness & TehnologieDe ce să alegem integrarea pentru sistemele de control acces
controller-ul-inteligent-al-sielox-va-avea-o-functie-noua

De ce să alegem integrarea pentru sistemele de control acces

controller-ul-inteligent-al-sielox-va-avea-o-functie-nouaUn studiu realizat de ASSA ABLOY și IFSEC Global relevă faptul că profesioniștii din domeniul securității sunt atrași de integrare în domeniul control acces.

Pe măsură ce securitatea clădirii devine mai inteligentă, nevoia de sisteme de control acces electronice se răspândește. Punctele de acces pe bază de fir și ușile de securitate sunt de mult timp coloana vertebrală. Însă în același timp, chiar și clădirile cu sisteme electronice extinse lasă ușile închise mecanic fără monitorizare și pază. Încuietorile mecanice nu pot fi conectate. Din fericire, cea mai nouă generație de încuietori fără fir le pot înlocui cu ușurință și se pot integra fără probleme cu orice sistem de acces, scrie sourcesecurity.com.

O cercetare recentă, realizată de ASSA ABLOY și IFSEC Global pe anul 2018 privind control accesul wireless, a descoperit că integrarea este o îngrijorare în creștere. Peste 90% dintre profesioniștii din industrie care au răspuns la studiu sugerează că integrarea sistemelor de securitate între ele (și cu alte sisteme inteligente pentru clădiri) a crescut ca importanță în ultimii ani.

Integrarea este o temă recurentă în conversațiile dintre profesioniști. Pentru 53% dintre respondenți, integrarea ușoară cu CCTV, alarme, sistemul de pontaj, iluminat și sistemele HVAC i-ar face interesați de folosirea unui anumit produs – mai mult decât orice alt factor. 43% au spus că o integrare mai ușoară cu sistemele de control acces existente i-ar face mai mult să adopte un nou produs.

Integrarea poate îmbunătății experiența ocupanților clădirii care pot folosi o singură metodă de autentificare pentru mai multe aspecte ca intrarea în parcare, intrarea în clădire, apoi accesarea computerului și cumpărarea unei mese la cantină. Integrarea înseamnă și că sistemele de securitate – și echipele de securitate – contribuie la eficiența afacerii, nu doar la protecția persoanelor, premiselor și altor bunuri. Integrarea sistemelor de la resurse umane cu sistemul de control acces, spre exemplu, și carduri de acces smart poate fi revocată automat când oamenii părăsesc organizația.

La începutul lunii septembrie, ASSA ABLOY anunța integrarea încuietorii wireless Aperio cu software-ul de control acces Pinnacle Advanced și controlerul inteligent 1700 de la Sielox LLC, conform securityinfowatch.com.

Așadar, ASSA ABLOY nu doar vorbește despre integrare ci și face asta. Aperio se integrează cu versiunea 10.4 a platformei de control acces Pinnacle. Pinnacle este o soluție software cu multe funcții care oferă un management superior al control accesului și capacități de control care să se potrivească cel mai bine nevoilor prezente și viitoare.
Integrarea include  1700 Intelligent Controller. Acest panou de control acces operează cu 32 de biți și susține până la 34 de uși. Panoul de control acces oferă protecție chiar și când sunt întrerupte comunicațiile.

Această integrare a Aperio permite clienților Sielox să conecteze cu ușurință noi uși la sistemul Pinnacle.

Share With: