HomeStiriBusiness & TehnologieTelus va achiziționa firma de servicii de securitate ADT Canada
Telus va achiziționa firma de servicii de securitate ADT Canada

Telus va achiziționa firma de servicii de securitate ADT Canada

Telus va achiziționa firma de servicii de securitate ADT CanadaTelus Corp. a semnat achiziția firmei de servicii de securitate ADT Canada pentru aproximativ 700 de milioane de dolari.

Telus Corp. a semnat un contract de achiziție pentru firma de servicii de securitate ADT Canada pentru aproximativ 700 de milioane de dolari. ADT Canada are aproximativ 500.000 de clienți și aproximativ 1.000 de angajați în Canada, scrie 660citynews.com.

Telus spune că achiziția este una strategică, potrivită pentru serviciile sale wireless naționale și rețelele rezidențiale PureFibre.

Telus s-a lansat anul trecut Telus SmartHome Security și Secure Business.

Telus estimează că a adăugat peste 12.000 de noi clienți pentru afacerea de securitate în al treilea trimestru, făcând ca baza de abonați în domeniul securității să ajungă la aproape 100.000 înaintea achiziției ADT.

Compania cu sediul în Vancouver a declarat marți că achiziția face parte din inițiativa de oferire a monitorizării pentru incendii, inundații, scurgeri de monoxid de carbon și intrări prin efracție precum și funcții de automatizare controlate prin internet, scrie airdrietoday.com.

Vânzarea operațiunilor noastre canadiene cu mai mult capital ne permite să ne concentrăm atenția asupra creșterii interesante și pe rezultate mai bune în SUA, unde putem investi mai eficient timpul și resursele noastre”, spune Jim DeVries, președinte și CEO al ADT Inc..

Câteva dintre principalele companii care oferă servicii prin cablu și telefonie au identificat serviciile de securitate a casei și de automatizare ca oportunități de creștere pentru cea mai nouă generație de rețele, inclusiv a cincea generație de servicii wireless.

Compania mamă a Bell Canada, BCE Inc., a cumpărat AlarmForce Industries pentru aproximativ 182 milioane de dolari. Achiziția s-a încheiat la începutul lui 2018. Mai apoi, BCE a vândut conturile a 30.000 de clienți AlarmForce din provinciile British Columbia, Alberta și Saskatchewan către Telus pentru aproximativ 66,5 milioane de dolari

Se așteaptă ca achiziția ADT să se încheie în al patrulea trimestru. Aceasta este supusă aprobării autorității de reglementare și a altor condiții de achiziție.

Anna Sliwon-Stewart, analist în domeniul securității și tehnologiilor pentru cădiri în cadrul IHS Markit, spune că achiziția ADT Canada de către Telus arată că compania este serioasă cu privire la oferirea de servicii de securitate de calitate pentru proprietarii de case și deținătorii de afaceri, scrie securityinfowatch.com.

Share With: