HomeStiriSecuritate FizicaÎncă un jaf la o sală de jocuri, de această dată în județul Constanța
jaf sala de jocuri

Încă un jaf la o sală de jocuri, de această dată în județul Constanța

jaf sala de jocuriLa doar o săptămână de la un jaf armat asupra unei săli de jocuri din Cluj, o alta din localitatea 23 August, județul Constanța a fost jefuită de un bărbat cu fața acoperită care a amenințat casierul cu un cuțit.

Un bărbat a oprit curentul şi a intrat cu faţa acoperită, miercuri dimineaţa, într-o sală de jocuri de noroc din localitatea 23 August, judeţul Constanţa, şi, ameninţând casierul cu un cuţit, a reuşit să fugă cu o sumă importantă de bani, conform Mediafax.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie 23 August au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale (profil jocuri de noroc) şi, prin ameninţare cu un cuţit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă”, arată Poliţia Constanţa.

În urma cercetărilor anchetatorii au stabilit faptul că, înainte de a pătrunde în societatea comercială in cauza, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate, scrie ctnews.ro.

În cauza, polițiștii constanteni au deschis un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Colegii mei au fost sesizați că o persoană a pătruns în incinta unei societăți comerciale de jocuri de noroc și prin amenințare cu un cuțit ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă. Din datele noastre ar fi vorba de suma de 9.000 de lei. Înainte de a pătrunde în societatea comercială, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate. Colegii mei au întocmit un dosar de cercetare penală sun aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a afirmat Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt IPJ Constanța, conform ziaruldeiasi.ro.

În urmă cu o săptămână, două persoane înarmate cu un pistol și un cuțit au jefuit o sală de jocuri din Cluj, de unde au sustras aproximativ 7.000 de lei. Evenimentul a fost sesizat prin 112, în noaptea de marți spre miercuri (16 spre 17 aprilie), în jurul orei 04:40, conform securityportal.ro.

La scurt timp după aceea, la data de 18 aprilie 2019, polițiștii au identificat doi suspecți pentru comiterea faptei. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării, conform securityportal.ro.

Cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit.

Share With: