HomeStiriSecuritate FizicaTentativă de jaf la o bancă din Brașov
Tentativă de jaf la o bancă din Brașov

Tentativă de jaf la o bancă din Brașov

Tentativă de jaf la o bancă din BrașovO tentativă de jaf a avut loc, marți, în jurul orei 16.00, când un individ cu o cagulă pe față și înarmat cu un pistol a intrat în sediul unei bănci.

Un individ care purta o cagulă pe față a intrat, marți după-amiază, în jurul orei 16:00, în sediul sucursalei CEC Bank din cartierul Răcădău, din Brașov, însă aplecat fără să acționeze în vreun fel, conform bzb.ro.

În jurul orei 16:00, IPJ Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană care avea fața acoperită și un obiect în mână, a pătruns într-o unitate bancară situată pe raza municipiului Brașov. Fără să exercite acte de violență și fără să-și însușească vreo sumă de bani, persoana în cauză a părăsit în fugă locația”, a precizat subcomisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov.

În momentul în care individul mascat a pătruns în sediul băncii, înăuntru se aflau 8 persoane. Atunci în sucursala băncii erau 4 angajaţi – 3 femei şi un bărbat – şi 4 clienţi. Aceştia s-au speriat şi au mărturisit că la fel s-a întâmplat şi cu individul înarmat cu un pistol. Bărbatul nu le-a zis nimic şi a ieşit glonţ din clădire, cu mâna goală, scrie stirileprotv.ro.

Potrivit martorilor, bărbatul – care avea faţa acoperită – a ieşit alergând din clădirea care este la liziera pădurii şi părea să se îndrepte spre ea. Mai multe echipe de poliţişti au pornit imediat în misiune. Câteva zeci s-au împărţit în oraş, au oprit maşinile şi i-au verificat pe şoferi.

Alţi agenţi s-au ocupat de cercetarea la faţa locului. Anchetatorii au ridicat amprente, dar şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a-l identifica pe individ în cel mai scurt timp.

De altfel, aceiaşi sucursală bancară a fost ţinta unui jaf la finele anului trecut, în 29 decembrie. Atunci, trei hoţi au aruncat în aer un bancomat aici şi s-au făcut nevăzuţi cu 160.000 de lei, conform adevarul.ro.

La data 29.12.2018, ora 03.34, Dispeceratul IPJ Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că într-o unitate bancară de pe raza municipiului Brașov, a avut loc o explozie. În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă – formată din polițiști de la Criminalistică, de la Ordine publică și de la Investigații Criminale- care a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, ușa și geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât și un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părți din acestea fiind împrăștiate pe trotuarul și carosabilul din fața sucursalei”, a informat subcomisarul Alina Maria Ivan, reprezentant IJP Brașov, citează mytex.ro.

Share With: