HomeStiriSecuritate FizicaDosar penal pentru un agent de pază care a agresat un pacient venit la spital

Dosar penal pentru un agent de pază care a agresat un pacient venit la spital

Un agent de pază, angajat la spitalul din Lugoj, s-a ales cu dosar penal după ce a agresat un bărbat care voia să intre în unitatea medicală.

Un individ care a vrut să intre în spital ar fi luat peste picior agentul de pază care își desfășoară serviciul la intrarea în institutie. De la câteva injurii, indivizii au ajuns la bătaie, astfel că agentul l-ar fi liniștit cu câțiva pumni pe pacientul de ocazie și l-a trimis direct la urgențe, scrie banatulazi.ro.

Pentru calmarea spiritelor au fost chemati si politistii, care au deschis pe numele agentului un dosar penal pentru loviri si alte violente. In urma audierilor se va stabili daca barbatul a fost provocat, a fost in legitima aparare sau a lovit primul, politistii urmand sa ia masurile legale in acest caz, precizează și lugojinfo.ro.

Un alt incident în care a fost implicat un agent de pază de la un spitalul județean din Timișoara a avut loc săptămâna trecută. O infirmieră și un agent de pază s-au luat la bătaie după ce bărbatul nu a mai lăsat-o pe fiica infirmierei să-şi viziteze mama la serviciu, conform securityportal.ro.

Marti seara, in jurul orei 20.00, fata a venit la spital, dupa ce programul de vizite pentru apartinatori era deja incheiat, si l-a rugat pe paznicul de la intrare sa o lase sa urce pana la Sectia de Chirurgie Vasculara unde lucreaza mama ei. Tanara insa s-ar fi dus la vestiarele de la subsol de unde a iesit cu o plasa si a parasit spitalul. Dupa cateva minute s-a intors insotita de 3 prieteni si au vrut toti sa mearga sa o viziteze pe mama tinerei.

In acel moment, paznicul a spus ca nu-i lasa, intrucat au inceput sa vocifereze si cativa apartinatori care erau de fata cerandu-i socoteala ca de ce i-ar permite tinerei si prietenilor ei sa intre in spital si lor nu. Fata si-a sunat mama, care a venit sa ‘rezolve’ situatia.

Share With: