HomeStiriBusiness & TehnologieAvantajele folosirii Open Supervised Device Protocol pentru control acces

Avantajele folosirii Open Supervised Device Protocol pentru control acces

control-accesul-evolueaza-pentru-a-oferi-solutii-pentru-mai-multe-nevoiOpen Supervised Device Protocol (OSDP) generează cel mai puternic control acces pentru securitatea fizică.

Introducerea Open Supervised Device Protocol (OSDP) acum zece ani a însemnat o schimbare a capacităților de control acces, dar utilizatorii încă nu sunt pe deplin conștienți ce este acesta și care îi sunt avantajele, scrie sourcesecurity.com.

HID Global a publicat un eBook în care explică care sunt vulnerabilitățile vechilor protocoale, precum Wiegand, și beneficiile și îmbunătățirile practice ale utilizării OSDP. Ghidul include informații despre modul în care OSDP creează o mai bună securitate și eficiență operațională, care sunt avantajele și beneficiile care vin împreună cu OSDP și metodologiile care trebuie urmate pentru a trece la OSDP.

Peste 905 dintre sistemele de control acces fizic folosesc protocoale de comunicare vechi pentru a transmite informația de la cititorul de carduri la controler. Asta înseamnă că securitatea și eficiența multor sisteme de control acces fizic funcționează sub parametrii acceptați de industrie. Open Supervised Device Protocol (OSDP) este cel mai nou standard din industrie, conform securityinfowatch.com.

Brandon Arcement și Steve Lucas au organizat un webinar pe această temă, pe 16 mai 2019.

De asemenea, noul cititor de amprente al HID Global susține folosirea Open Supervised Device Protocol (OSDP) pentru funcționalități de comunicare suplimentare, conform securityportal.ro.

În plus, în trecut, soluțiile biometrice pentru control acces erau de multe ori implementate fără a îndeplini anumite praguri de securitate din cauza tehnologiei imagistice, care de obicei respingea amprente din greșeală, ceea ce ducea la cozi lungi pentru autentificare în fața ușii. Tehnologia de imagistică multi-spectrală a noului cititor remediază această problemă pentru a alimenta o largă adopție a biometriei în fața ușii.

Share With: