HomeStiriBusiness & TehnologieTehnologiile care îmbunătățesc securitatea cazinourilor online
Tehnologiile care îmbunătățesc securitatea cazinourilor online

Tehnologiile care îmbunătățesc securitatea cazinourilor online

Tehnologiile care îmbunătățesc securitatea cazinourilor onlinePiața de jocuri de noroc online a avut parte de o mare creștere în domeniul dezvoltării și inovării în ultimii douăzeci de ani. Aceste dezvoltări tehnologice îmbunătățesc nu doar interacțiunea cu utilizatorul, ci și securitatea platformelor.

Operatorii de gambling de top licențiați de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România fac toate eforturile necesare în privința securității și corectitudinii jocurilor oferite. Licența de operare, acordată în cazul României de către ONJN, este primul semn că avem de-a face cu un operator de încredere. În plus, la anumite intervale de timp, pe toată durata licenței definitive obținute (în țara noastră se acordă pe 10 ani), jocurile și sistemele de operare sunt trimise la o comisie de audit independentă pentru a fi verificate, scrie zonait.ro.

Printre tehnologiile de securitate utilizate de cazinourile online cu renume se numără: generatoare de numere aleatorii, Secure Socket Layer (SSL) și autentificarea în doi pași.

Random Number Generators. Deși cazinourile online live sunt din ce în ce mai populare în zilele noastre, jocurile de noroc electronice clasice blackjack, ruletă, bingo, poker și atât de popularele sloturi rămân in topul preferințelor, astfel că e bine de știut că ele funcționează în baza unui generator de numere aleatorii, numit pe scurt RNG. Acesta este un program de calculator utilizat atât în cazinourile online, cât și în cele offline, al cărui scop este să garanteze corectitudinea oricăruia din jocurile de noroc menționate mai sus. Pentru cei care sunt totuși sceptici, unele din aceste cazinouri oferă bonusuri fără depunere, special pentru a testa fără niciun risc platforma de joc.

Majoritatea celor mai populari operatori de gambling, așa cum este Unibet, criptează toate informațiile primite și trimise utilizând tehnologia 128-bit Secure Socket Layer (SSL), al cărei algoritm complex și chei speciale de criptare sunt folosite și în domeniul bancar sau cel militar.

Un alt tip de tehnologie este realitate augmentată și realitatea virtuală, care schimbă felul în care percepem realitatea înconjurătoare. Furnizorii de cazinouri online experimentează folosirea acestei tehnologii. Există foarte puține cazinouri care folosesc această tehnologie și se așteaptă ca să se creeze o competiție între aceste platformele pe viitor, conform innotechtoday.com.

Chiar dacă nu este folosită pentru securizarea cazinourilor, este o tehnologie de la care se așteptă inovație în acest domeniu.

Tehnologie blockchain, care a depășit barierele criptomonedelor și s-a extins către alte industrii, oferă beneficii precum folosire cu ușurință, o bună securitate, tranzacții rapide și multe altele. Tehnologia blockchain este folosită pentru a transfera criptomonedele, dar și pentru a ține evidența tranzacțiilor Bitcoin. Cazinourile online se străduiesc să înțeleagă și să implementeze această tehnologie pe platformele lor. Majoritatea portalurilor de pariuri de top susțin plățile în Bitcoin și alte criptomonede.

De asemenea, cazinourile online și-au dat seama de potențialul imens al platformelor de jocuri online și își îmbunătățesc serviciile destinate platformelor mobile. O mare majoritate a cazinourilor online renumite oferă versiuni de mobil ale platformelor lor și/sau aplicații de tip cazino.

Share With: