HomeStiriSecuritate FizicaSisteme de securitate verificate de polițiști
Sisteme de securitate verificate de polițiști

Sisteme de securitate verificate de polițiști

Sisteme de securitate verificate de polițiștiPolițiști prahoveni au efectuat controale la obiectivele economice pentru verificarea modului de asigurare a sistemelor de pază.

În noaptea de 4/5 octombrie, Secţia nr. 4 Ploieşti a organizat şi executat un control poliţienesc pe linie de sisteme de securitate la obiectivele economice de pe raza de competenţă, precizează IPJ Prahova, conform Agerpres.

Au controlat 30 de obiective asigurate cu pază fizică, ocazie cu care au fost verificaţi cu privire la modul în care îşi îndeplinesc îndatoririle de serviciu un număr de 34 de agenţi de securitate.
Şapte dintre aceştia au fost găsiţi efectuând serviciul în mod neregulamentar, motiv pentru care le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 800 de lei.

Sâmbătă, poliţiştii din Buşteni au organizat şi executat o acţiune pe linie de turism şi sisteme de securitate, la obiectivele economice de pe raza de competenţă. Au verificat două societăţi comerciale şi au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 de lei.

Și polițiștii orașului Târgu Frumos din Iași au acționat pentru verificarea pazei socităților.

Astfel, a data de 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acţionat pentru verificarea pazei la societățile comerciale de pe raza de competență, precizează un comunicat al IPJ Iași.

În cadrul acțiunii au fost efectuate 9 instuiri ale personalului de pază, au fost controlați 12 agenți de pază și au fost verificate 2 societăți comerciale, 2 unităţi de învăţământ şi 3 unităţi medicale.

În urma neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform Legii nr. 333/2003.

Spre exemplu, un bărbat, agent de pază, a fost sancționat contravențional, conform Legii nr. 333/2003, deoarece a fost găsit executând serviciul de pază la un punct de lucru, din oraşul Târgu Frumos, fără a avea ecuson de identificare.

Share With: