HomeStiriSecuritate FizicaActivist civic, bătut de un agent de pază
Activist civic, bătut de un agent de pază

Activist civic, bătut de un agent de pază

Activist civic, bătut de un agent de pazăUn conflict verbal dintre un activist civic și un agent de pază a avut loc, vineri, la Spitalului Judeţean din Buzău. În final agentul l-a bătut pe activist.

Vineri dimineață, agentul de pază Ionel Laurenţiu Georgescu, fost poliţist, şi activistul Sebastian Adrian Silvestru, fost lider USR Buzău au avut un schimb de replici şi insulte legate de interdicţia de a surprinde cu telefonul imagini din spital, conform adevarul.ro.

Filmul postat pe Facebook de Silvestru surprinde pe final momentul în care omul de la pază intră în punctul de control pentru a lua bastonul pe care, câteva secunde mai târziu, îl şi foloseşte.
Imaginaţi-vă ce se întâmplă la #SJUBuzău atunci când nu există posibilitatea înregistrării audio-video!”, este mesajul pe care Adrian Silvestru l-a postat alături de filmuleţ.

Pentru ieșirea nepermisă, paznicul Ionel Laurențiu Georgescu, pare-se fost agent de poliție (ieșit la pensie), se va alege cu dosar penal pentru lovire, scrie buzoienii.ro.

Chiar dacă va susține că a fost provocat, agentul de pază a avut o atitudine incalificabilă pentru care va trebui să răspundă penal.

Un alt incident asemănător în care a fost implicat un agent de pază de la un spital a avut loc în mai 2019. Un agent de pază, angajat la spitalul din Lugoj, s-a ales cu dosar penal după ce a agresat un bărbat care voia să intre în unitatea medicală, conform securityportal.ro.

Un individ care a vrut să intre în spital ar fi luat peste picior agentul de pază care își desfășoară serviciul la intrarea în institutie. De la câteva injurii, indivizii au ajuns la bătaie, astfel că agentul l-ar fi liniștit cu câțiva pumni pe pacientul de ocazie și l-a trimis direct la urgențe. Pentru calmarea spiritelor au fost chemati si politistii, care au deschis pe numele agentului un dosar penal pentru loviri si alte violente.

Share With: