HomeStiriBusiness & TehnologieProdusele de securitate pentru acasă ale Honeywell vor fi vândute sub un nou nume

Produsele de securitate pentru acasă ale Honeywell vor fi vândute sub un nou nume

Honeywell anunță că produsele de securitate pentru acasă ale Honeywell vor fi vândute de o nouă companie numită Resideo.

Până la sfârșitul anului, toate produsele de comfort și securitate ale Honeywell Home vor fi vândute și distribuite de Resideo, o nouă companie. Honeywell vrea să separe Honeywell Home și ADI (o firmă globală de distribuție) din portofoliul său pentru a forma Resideo. Noua companie va fi o entitate separată de Honeywell, scrie digitaltrends.com.

Mike Nefkens, președinte și CEO al Honeywell Home va conduce Resideo. Nefkens spune că numele noii companii combină două cuvinte din limba engleză și spaniola sau italiană: „residence” (care înseamnă locuință) și „presidio” (care înseamnă fortăreață).

Honeywell se așteaptă la o creștere uriașă pe piața de produse inteligente pentru acasă și soluții software. Anunțul creării Resideo include o referire la un studiu Garner care prevede că vor fi instalate 12,8 miliarde de dispozitive inteligente pentru acasă până în 2020.

Resideo va deveni o companie de sine stătătoare ca urmare a desprinderii departamentului de dispozitive de securitate pentru acasă de compania mamă, care se așteaptă să abă loc până la sfârșitul lui 2018. Compania va continua să vândă produsele Honeywell Home sub același nume și aceste produse se vor integra cu cele produse de Resideo. ADI Global Distribution își va păstra numele și va aparține Resideo, conform securityinfowatch.com.

Resideo va avea o rețea mare de parteneri profesioniști și clienți care cumpără și susțin linia de produse Honeywell Home. Compania va include mai mult de 110.000 contractori, scrie securitysystemsnews.com.

Rețeaua companiei va include mai mult de 3.000 de distribuitori și 1.200 de producători de echipamente originale, vânzători și vânzători online. Mai mult de 4,7 milioane de clienți ai Resideo folosesc dispozitive conectate la ei în casă, care le oferă control acces, monitorizare și alerte cu ajutorul aplicațiilor.

ADI Global Distribution are mai mult de 200 de centre fizice în aproape 20 de țări, oferind mai mult de 350.000 de produse pentru peste 100.000 de contractori.

Share With: