HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii cercetează mai multe persoane surprinse de agenții de pază că ar fi încercat să fure

Polițiștii cercetează mai multe persoane surprinse de agenții de pază că ar fi încercat să fure

Polițiștii ieșeni cercetează mai multe persoane care au fost surprinse de agenți de pază ai unor societăți comerciale că ar fi sustras produse.

La data de 31 iulie 2018, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenții de pază ai unei societăți comerciale au surprins un tânăr, care ar fi sustras mai multe produse, se arată într-un buletin de presă al IPJ Iași.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Rediu, care ar fi sustras din magazin 6 pachete de cafea, în cuantum de 125,94 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările continuă.

La data de 30 iulie 2018, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenții de pază ai unei societăți comerciale au surprins două persoane, în timp ce ar fi sustras mai multe produse.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat o femeie de 49 de ani și o tânără, de 23 de ani, ambele din mun. Iași, care ar fi sustras din magazin 10 pungi cu fistic, în cuantum de 297,90 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat reprezentanților societății. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările continuă.

La data de 30 iulie 2018, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenții de pază ai unei societăți comerciale au surprins un tânăr, în timp ce ar fi sustras mai multe produse.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Iași, care ar fi sustras din magazin 5 parfumuri, în cuantum de 159,88 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat reprezentanților societății. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările continuă.

Share With: