HomeStiriBusiness & TehnologieO cameră de supraveghere discretă și performantă: Camera Pro 2MP Micro de la Johnson Controls
O cameră de supraveghere discretă și performantă: Camera Pro 2MP Micro de la Johnson Controls

O cameră de supraveghere discretă și performantă: Camera Pro 2MP Micro de la Johnson Controls

O cameră de supraveghere discretă și performantă: Camera Pro 2MP Micro de la Johnson ControlsJohnson Controls a lansat camera Pro 2MP Micro pentru situațiile în care este nevoie de o cameră discretă de înaltă performanță.

Camera Pro 2MP Micro include lentile care pot fi poziționate până la 6 metri distanță de priză precum și tehnologia wide dynamic range pentru scenariile în care lumina prea puternică ar putea fi o provocare, scrie securitysales.com.

Camera operează și în condiții de iluminare minimă de 0,01 lucși, facilitând o performanță excelentă în lumină redusă fără a fi nevoie de un bec cu infraroșu, precizează compania.

Forma sa discretă face ca Pro 2MP Micro să fie potrivită pentru a fi implementată în lifturi, domeniul bancar și bancomate. În plus, Pro Micro include un mod special pentru coridor pentru a îmbunătăți imaginile din holuri și alte spații înguste. Pro Micro poate fi adăugată la rețeaua de video recordere (NVR-uri) fără costuri suplimentare.
Pro 2MP Micro este o cameră din gama Illustra a Johnson Controls.

Tehnologii puternice au fost integrate în Pro 2MP Micro pentru a crește încrederea. VideoEdge® TrickleStor permite continuarea înregistrării când apare o pană de rețea. Odată ce conexiunea revine, imaginile video înregistrate de Micro sunt înregistrate pe NVR-urile VideoEdge pentru a putea fi vizionate mai târziu fără probleme. În plus, Illustra® IntelliZip monitorizează continuu și optimizează parametrii de transmitere a imaginilor video pentru a se potrivi nivelului de activitate din câmpul vizual al camerei, oferind economisire parctică a spațiului de stocare, conform securityinfowatch.com.

Pro 2MP Micro aderă la standardele de securitate ale programului Tyco Cyber Protection Product Security. Este o abordare de securitate cibernetică completă care începe de la design-ul inițial, continuă în faza de dezvoltare a produsului și susține produsul pe perioada în care este folosit.

Share With: