HomeStiriSecuritate FizicaUn polițist aflat în timpul liber la cupărături a reușit să prindă un hoț de cafea
prins-la-furat-a-agresat-agentii-de-paza-pentru-a-fugi-si-a-fost-prins-de-politie

Un polițist aflat în timpul liber la cupărături a reușit să prindă un hoț de cafea

un-barbat-care-a-participat-la-comiterea-unui-jaf-era-arestat-la-domiciliuUn polițist de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS) a prins un hoț în timpul liber, când se afla la cumpărături.

Polițistul ieşise cu familia la plimbare şi intrase într-un supermarket pentru a face câteva cumpărături. La un moment dat, poliţistul a observat doi indivizi care încercau să fure pachete cu cafea din magazin, relatează ziaruldeiasi.ro.

Nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a urmărit pe cei doi hoţi până aproape de ieşirea din magazin. Când au observant că tinerii nu au de gând să treacă şi pe la casa de marcat, iar agentul de pază a încercat să îi oprească, însă fără success, a trecut la acţiune.

Omul legii fusese desemnat poliţistul anului în 2017 pentru merite deosebite. După fuga suspecților, polițistul a plecat în urmărirea lor şi a reuşit în scurt timp să îl prindă pe unul dintre aceştia, scrie infoiasionline.ro.

O parte din marfa furată a fost recuperată şi predată reprezentanţilor supermarketului respectiv. Cercetările continuă, iar oamenii legii încearcă acum să îl prindă şi pe cel de-al doilea hoț , dar şi să stabilească întreaga lor arie infracţională.

Share With: