HomeStiriSecuritate FizicaUn agent de pază a fost mușcat de nas de un hoț de portocale
Un agent de pază a fost mușcat de nas de un hoț de portocale

Un agent de pază a fost mușcat de nas de un hoț de portocale

Un agent de pază a fost mușcat de nas de un hoț de portocaleUn agent de pază al unui hipermarket din Deva a fost mușcat de nas de un hoț de portocale.

Din datele anchetatorilor, Viorel M se afla la raionul de fructe din Auchan, unde a fost observat de dispecerul care monitorizează camerele video din magazin, în timp ce a cântărit o pungă de portocale, pe care nu a lăsat-o în totalitate pe cântar, ținând-o semi-suspendată deasupra acestuia. După ce a achitat cumpărăturile din coș, la ieșirea din magazin, deveanul a fost așteptat de un agent de pază, care l-a rugat să mai cântărească o dată punga cu portocale. Bărbatul a fost de acord. După ce punga a fost recântărită s-a constatat că avea 1,3 de kilograme de fructe în plus, față de cantitatea plătită la casă, scrie banatulazi.ro.

Agentul de securitate l-a rugat pe Viorel M să-l însoțească la «camera de interpelare» pentru a rezolva situația, bărbatul fiind de acord. În acea cameră inculpatul Viorel M inițial a fost de acord să achite diferența de preț, însă la un moment dat, a devenit agresiv, verbal și psihic, l-a lovit cu piciorul pe persoana vătămată B. A., după care l-a mușcat pe acesta de nas. Toate acestea s-au petrecut în prezența unui martor ocular”, au precizat anchetatorii.

În urma agresiunii, agenții de ordine au cerut sprijinul polițiștilor. Sosiți la locul incidentului, polițiștii au identificat părțile și au constatat că paznicul era mușcat de nas. După ce organele de poliție au semnat procesul-verbal de constatare, Viorel M a achitat diferența de preț și a plecat. Paznicul mușcat de nas a avut nevoie de 6 – 7 zile de îngrijiri medicale, precizează ziardehunedoara.ro.

Pe numele deveanului a fost deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe. Pe parcursul anchetei, Viorel M nu a vrut să recunoască fapta de care este acuzat și nici să achite prejudiciul de 1.000 de euro victimei.

Viorel M. a fost pus sub acuzare, judecat și condamnat pentru lovire și alte violențe. Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Deva, instanță care i-a aplicat o pedeapsă de 2.500 de lei amendă penală. În plus, agresorul va trebui să-i achite paznicului pe care l-a mușcat de nas daune morale în valoare de 1.000 de euro. Hotărârea Judecătoriei Deva nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Nu este prima dată când un agent de pază este victima hoțului. Un agent de pază a fost bătut, în luna mai, de un individ care încerca să fure produse dintr-un magazin din Dâmbovița, conform securityportal.ro.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, „în noaptea de 18 spre 19 mai a.c., bărbatul ar fi agresat un agent de pază al unei societăți comerciale, care l-ar fi surprins în timp ce transporta cu un cărucior mai multe bunuri din magazin”.

Un tânăr de 23 de ani și-a făcut cumpărăturile într-un supermarket din Moreni și, în loc să plătească, a vrut să iasă cu căruțul plin cu alimente prin spatele magazinului. Individul a fost observat de agentul de pază care a intervenit. Agentul de pază a fost internat în spital, la secția de Chirurgie, din cauza rănilor suferite. Tânărul din Moreni a fost reținut pentru 24 de ore.

Share With: