HomeStiriSecuritate FizicaAgent de pază bătut de un bărbat care a încercat să fure din magazin
Agent de paza, batut dupa ce a surprins cinci hoți in supermarket

Agent de pază bătut de un bărbat care a încercat să fure din magazin

Agent de paza, batut dupa ce a surprins cinci hoți in supermarketUn agent de pază a fost bătut, la sfârșit de săptămână, de un individ care încerca să fure produse dintr-un magazin din Dâmbovița.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, scrie observatorulph.ro.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, „în noaptea de 18 spre 19 mai a.c., bărbatul ar fi agresat un agent de pază al unei societăți comerciale, care l-ar fi surprins în timp ce transporta cu un cărucior mai multe bunuri din magazin”.

Un tânăr de 23 de ani și-a făcut cumpărăturile într-un supermarket din Moreni și, în loc să plătească, a vrut să iasă cu căruțul plin cu alimente prin spatele magazinului. Individul a fost observat de agentul de pază care a intervenit, scrie libertatea.ro.

Agentul de pază a fost internat în spital, la secția de Chirurgie, din cauza rănilor suferite.

Tânărul din Moreni a fost reținut pentru 24 de ore, scrie reporterpenet.ro.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au reținut pentru 24 de ore un bărbat din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în noaptea de 18 spre 19 mai, bărbatul ar fi agresat un agent de pază al unei societăți comerciale, care l-ar fi surprins în timp ce transporta cu un cărucior mai multe bunuri din magazin. Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Share With: