HomeStiriSecuritate FizicaHoțul a spus că a fost jefuit pentru a acoperi furtul comis chiar de el

Hoțul a spus că a fost jefuit pentru a acoperi furtul comis chiar de el

Un tânăr de 19 ani a încercat să își însceneze un jaf după ce a sustras 6.000 de lei proveniți din încasări.

În dimineața zilei de 28 mai, în jurul orei 5.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 19 ani, operator al unei societăți comerciale ar fi fost amenințat de către două persoane, după care i-ar fi sustras 6.000 de lei, reprezentând încasările din ziua respectivă, scrie ctnews.ro.

Polițiștii au demarat cercetările în cauză, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cele sesizate nu se confirmă.

Conform Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța, din primele cercetări efectuate a reieşit că angajatul societăţii comerciale, la cererea celor două persoane, le-ar fi oferit acestora sub formă de împrumut 1.750 de lei, din sumele provenite din încasări, în schimbul a două telefoane mobile, bani care ar fi fost jucaţi la aparatele mecanice din incinta firmei, informează stirileprotv.ro.

Poliţiştii au mai stabilit faptul că tânărul ar fi luat alţi 4.680 de lei din încasări, bani pe care ar fi intenţionat să şi-i însuşească pe nedrept.

Un alt bărbat, din municipiul Galați, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în timp ce se îndrepta spre domiciliu, în dreptul staţiei de autobuz din zona ”General”, un bărbat necunoscut l-a ameninţat cu un cuţit şi l-a deposedat de telefonul mobil în valoare de 270 de lei, conform securityportal.ro.

În urma sesizării, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, dar poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi au stabilit că tânărul îi minţise după ce au făcut mai multe verificări. De fapt tânărul și-ar fi vândut telefonul mobil, iar banii astfel obținuți i-a perdut la jocuri de noroc. Pentru a se justifica familiei a depus plțngere la poliție.

Share With: