HomeStiriSecuritate FizicaFacebook aprobă cheltuirea a 10 milioane de dolari pe an pentru securitatea lui Mark Zuckerberg

Facebook aprobă cheltuirea a 10 milioane de dolari pe an pentru securitatea lui Mark Zuckerberg

Facebook a aprobat recent oferirea unei indemnizații de 10 milioane de dolari pentru securitatea lui Mark Zuckerberg și a familiei sale.

Facebook a aprobat recent costurile anuale de securitate pentru CEO-ul Mark Zuckerberg și familia acestuia. Valoarea acestora se ridică la 10 milioane de dolari înainte de plata impozitelor, scrie businessinsider.com.

Zuckerberg poate cheltui banii pe agenți de bodyguarzi, măsuri de securitate pentru casele sale și un avion privat, conform unui raport publicat joia trecută.

Această indemnizație de 10 milioane de dolari este în plus față de finanțarea continuă a programului de securitate al lui Mark Zuckerberg pentru a acoperi costurile generate de personalul de securitate care îl protejează; achiziționarea, instalarea și mentenanța unor măsuri de securitate necesare pentru locuințele sale; și folosirea unui avion privat, se precizează în informarea celor de la Facebook.

În 2017, Facebook a cheltuit 7,3 milioane de dolari pentru securitatea lui Zuckerberg. Compania a spus că a luat în considerare poziția și importanța lui Zuckerberg pentru companie, precum și faptul că salariul său a fost de doar un dolar anul trecut, precizează cnbc.com.

Bugetul personal alocat securității lui Zuckerberg a tot crescut peste ani de la 4,2 milioane de dolari în 2015.

Facebook a  alocat  2,7 milioane de dolari pentru securitatea lui Sheryl Sandberg, COO în cadrul Facebook.

Share With: