HomeStiriSecuritate FizicaConstanța: Hoții au tăiat seiful unei case de schimb valutar
Constanța: Hoții au tăiat seiful unei case de schimb valutar

Constanța: Hoții au tăiat seiful unei case de schimb valutar

Constanța: Hoții au tăiat seiful unei case de schimb valutarMai multe persoane necunoscute au spart o casă de schimb valutar din Constanța în noaptea de marți spre miercuri. Hoții au tăiat seiful cu un polizor.

Potrivit polițiștilor constănțeni, persoane necunoscute au intrat în cursul nopții de marți spre miercuri, prin efracție, într-o casă de schimb valutar, aflată într-un centru comercial din municipiul Constanţa, scrie mediafax.ro.

Hoții au tăiat apoi cu ajutorul unui polizor unghiular un seif, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, coordonaţi de conducerea IPJ Constanţa, efectuează, la acest moment, cercetări la faţa locului cu privire la furtul unei sume de bani dintr-un schimb valutar din incinta unui complex comercial din municipiul Constanţa. Din primele verificări a reieşit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta casei de schimb valutar prin efracţie, în cursul nopţii, şi ar fi tăiat, cu ajutorul unui polizor unghiular, un seif, de unde ar fi sustras o sumă de bani“, a transmis IPJ Constanţa, citat de dcnews.ro.

Jaful ar fi fost comis în jurul orei 4,00, iar hoţii ar fi pătruns prin acoperiş în interiorul complexului comercial.

În interiorul casei de schimb valutar se aflau două seifuri, în ambele aflându-se aproximativ 200.000 de euro. Hoții au atacat doar un seif. Nu s-a stabilit prejudiciul exact, conform ziuaconstanta.ro.

Share With: