HomeStiriBusiness & TehnologiePrimăria Mediaș va monta camere de supraveghere pentru a preveni vandalismele
Primăria Mediaș va monta camere de supraveghere pentru a preveni vandalismel

Primăria Mediaș va monta camere de supraveghere pentru a preveni vandalismele

Primăria Mediaș va monta camere de supraveghere pentru a preveni vandalismelPrimăria Mediaș vrea să monteze camere de supraveghere video în locurile de joacă pentru copii și spațiile verzi amenajate recent pentru a preveni vandalismele.

Edilii Mediașului au avut recent o întâlnire cu locuitorii străzii Sinaia, unde cu puține săptămâni în urmă a fost amenajat un spațiu de joacă pentru cei mici. Pentru a preveni vandalizarea aparatelor de joacă, responsabilii municipalității au anunțat că vor instala camere pentru a supraveghea video spațiul respectiv, scrie sibiu100.ro.

În același timp, primarul Mediașului, Gheorghe Roman, le-a solicitat medieșenilor din zonă să apeleze la Poliția Locală ori de câte ori observă că s-ar putea distruge aparatele de joacă instalate în spațiul de pe strada Sinaia.

Municipalitatea medieșeană derulează un proiect-pilot de amenajare a unor locuri de joacă la nivelul orașului. Primul astfel loc de joacă a fost amenajat în cartierul Gura Câmpului în zona blocurilor ANL de pe strada Sinaia. Valoarea totală a investiției a fost de aproximativ 110.000 de lei.

Primarul Gheorghe Roman le-a solicitat celor prezenți să apeleze la Poliția Locală atunci când observă persoane certate cu bunul simț care distrug aparatele de joacă, precizează orademedias.ro.

Dacă săptămâna trecută m-am întâlnit cu medieșenii care locuiesc în cartierul Moșnei și am discutat despre stadiul investițiilor și despre finalizarea lucrărilor din zonă, în această săptămână m-am întâlnit cu medieșenii care locuiesc în cartierul Gura Câmpului, mai exact în zona străzii Sinaia. Poate că cel mai important subiect pe care l-am discutat a fost cel legat de păstrarea curățeniei în zona locului de joacă pe care l-am amenajat recent. Am convenit împreună că se impune montarea de camere video și în același timp le-am cerut tuturor să apeleze cu încredere la Poliția Locală pentru că doar astfel, doar împreună putem să reducem cât se poate de mult toate cheltuielile în plus pe care am putea să le facem din cauza acelor concetățeni de-ai noștri care se pare că nu au cei 7 ani de-acasă”, a spus Gheorghe Roman.

Share With: