HomeStiriSecuritate FizicaAu încercat să fure dar au fost reținuți cu ajutorul agenților de pază

Au încercat să fure dar au fost reținuți cu ajutorul agenților de pază

Doi bărbați și o femeie au fost reținuți, luni, cu ajutorul agenților de pază. Femeia încercase să fure din magazin, iar bărbații sustrăseseră o poșetă dintr-un autoturism din parcarea unui supermarket.

În data de 29.07.2019, ora 18.26, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată telefonic de un bărbat de 45 ani, din comuna Livezile, judeţul Mehedinţi, angajat al unei societăţi de pază, cu privire la faptul că la operatorul economic din municipiu, unde îşi desfăşoară activitatea, a surprins o persoană de sex feminin care sustrăsese produse alimentare, conform unui comunicat al IPJ Mehedinți.

La faţa locului s-a deplasat patrula din cadrul Biroului Ordine de Publică stabilind că persoana în cauză este o femeie de 48 ani, din municipiu, prejudiciul fiind recuperat şi restituit.

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

La data de 29 iulie 2019, în jurul orei 15.15, poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi de o femeie din localitatea Tăuţii Măgherăuş, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism o poşetă de damă, în care avea bunuri personale şi bani, în timp ce îşi încărca cumpărăturile în parcarea unui supermarket, conform IPJ Maramureș.

La scurt timp după comiterea faptei, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată şi reţinută de către agenţii de pază ai magazinului, fiind vorba de un bărbat de 33 de ani din Baia Mare. Investigaţiile efectuate de poliţişti au stabilit că acesta nu a acţionat singur, fiind ajutat de un complice, un tânăr de 25 de ani, tot băimărean.

Prejudiciul reclamat, în valoare de 4.500 de lei, a fost recuperat în totalitate. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu autorii în stare de libertate.

Share With: