HomeStiriBusiness & TehnologieVintra integrează soluția de analiză video cu platforma Security Center a Genetec

Vintra integrează soluția de analiză video cu platforma Security Center a Genetec

Vintra un producător de top de analiză video care folosește inteligența artificială, a anunțat integrarea FulcrumAI cu platforma Security Center a Genetec.

Clienții Genetec pot beneficia de pe urmasoluției de analiză video pe bază de deep learning al Vintra, FulcrumAI, integrată cu Genetec Security Center pentru a livra în timp real, informații despre întregul mediu de la orice cameră, fixă sau mobilă, scrie securitytoday.com.

Vintra a construit soluția de analiză video, FulcrumAI, de la zero și și-a optimizat modelele machine learning pentru a profita de cele mai noi plăci video și tehnici de accelerare. Soluția companiei poate fi acum implementată cu ușurință pentru a augmenta majoritatea nevoilor și scenariilor de securitate, siguranță și productivitate la nivel de companie. Întreaga putere a FulcrumAI este disponibilă acum sub forma unei integrări SKD cu Security Center. Pe măsură ce camerele devin mai mici, mai bune și mai eficiente din punct de vedere al costului și supravegherea devine mobilă prin implementarea de drone, camere de bord și camere de purtat, organizațiile se confruntă cu o cantitate covârșitoare de informații video. FulcrumAI dă organizațiilor creierul capabil să analizeze numărul în creștere de imagini video transmise de camere mobile și fixe, integrate direct în platforma Genetec Security Center.

Utilizatorii Security Center pot crea și activa cu ușurință reguli care se aplică pentru filmări în timp real pentru obiecte și liste cu persoane, care folosesc recunoașterea facială, dintr-un tab al software-ului Genetec. Alarmele și alertele generate de regulile care se aplică pentru filmările în timp real sunt primite în secțiunea Alarm Monitoring din Security Desk. Sunt administrate identic, pe lângă alte alarme primite de sistem. Utilizatorii pot căuta rapid în cantități masive de imagini video de la camere fixe, PTZ, camere de purtat, drone, camere de bord și de la telefoane mobile. În plus, utilizatorii pot căuta și seta alarme pentru o listă extensibilă de atribute descriptive ale obiectelor precum oameni și vehicule și în cadrul unei zone de interes specifice a unei camere. Informațiile relevante pot fi salvate în scopul raportării investigațiilor.

Printre alți parteneri cu care Genetec a realizat integrări ale produselor sale se numără Agent Vi, Bosch Security System, BriefCam și Optex, conform genetec.com.

Sistemul de analiză video Video Synopsis al BriefCam a fost integrat cu soluția de supraveghere video Genetec IP. Prin această integrare, clienții Omnicast și Security Center vor putea vedea i revedea ore de înregistrări video în câteva minute, îmbunătățind considerabil calitatea securității, conform genetec.com.

Video Synopsis prezintă simultan mai multe obiecte, evenimente și activități care s-au petrecut la ore diferite din zi. Video Synopsis este o tehnologie patentată care face un sumar al orelor de înregistrări într-o scurtă prezentare care durează doar câteva minute. Imaginile de bază pot fi rafinate cu ajutorul instrumentelor de căutare video pentru ca evenimentele relevante să fie prezentate primele.

Share With: