HomeStiriBusiness & TehnologieTrend Micro Apex One redefinește securitatea endpoint

Trend Micro Apex One redefinește securitatea endpoint

Trend Micro redefinește securitatea endpoint cu noua soluții de securitate avansată, Trend Micro Apex One, care automatizează detecția și răpunsul și oferă informații importante pentru echipele de securitate și departamentele IT.

Trend Micro Incorporated, lider global de soluții de securitate cibernetică, a lansat pe 15 octombrie, o nouă ofertă de securitate endpoint. Trend Micro Apex One redefinește securitatea endpoint cu gama de capabilități oferite sub forma unui singur agent, potrivit pentru implementări SaaS, dar și local. Această ofertă simplificată îmbunătățește detecția automată și răspunsurile și oferă informații necesare pentru a acționa care sporește securitatea clienților, se arată într-un comunicat al Trend Micro.

Echipele de securitate sunt copleșite de numărul de produse necesare protecției totale a terminalelor. Combinate cu un număr din ce în ce mai mare de alerte și informații de logare însilozate, există o luptă pentru a răspunde suficient de repede la amenințările avansate din zilele noastre.

Trend Micro Apex One oferă trei funcții importante: detecție și răspuns automat, informații importante pentru luarea de decizii și toate în unul.
Apex One va fi disponibil în noiembrie 2018. În plus, clienții Trend Micro care folosesc OfficeScan vor primi Apex One drept actualizare, fără costuri oficiale.

Share With: