HomeStiriBusiness & TehnologieRing adaugă noi funcții camerelor de supraveghere

Ring adaugă noi funcții camerelor de supraveghere

Ring adaugă culori viziunii nocturne a camerelor cu fir și control de tipul High Dynamic Range (HDR) pentru camerele fără fir.

Ring, producător de dispozitive de securitate, achiziționat de Amazon, a adăugat culori pentru viziunea nocturnă a tuturor camerelor smart home cu fir. Dispozitivele de securitate pe bază de baterie vor avea disponibilă această funcție ma târziu, dar acum sunt primele care primesc control de tipul High Dynamic Range (HDR). Noile funcții vor fi trimise utilizatorilor prin intermediul unor actualizări software. aceste actualizări sunt disponibile pentru soneriile video ale Ring și reflectoarelor și proiectoarelor de lumină care vin cu camere de detecție a mișcărilor, scrie digitaltrends.com.

Toate dispozitivele Ring echipate cu o cameră pot folosi viziunea nocturnă. În trecut, senzorii cu infraroșu folosiți pentru viziune nocturnă capturau imagini video monocromatice. Cu ajutorul noii funcții de colorare a viziunii nocturne, utilizatorii vor putea discerne mai multe detalii pentru o mai mare protecție.

Controlul HDR pentru dispozitivele de securitate pe bază de baterie de la Ring ajustează luminozitatea pentru obținerea mai multor detalii în zonele luminoase și întunecate dintr-o imagine. Deși HDR nu oferă culoare, imaginile monocrome îmbunătățite ar trebui să ajute utilizatorii să recunoască oamenii din fața ușii. Ring a spus că funcția HDR va fi adăugată mai târziu pentru camerele cu fir.

Funcția HDR nu este activată automat pentru camerele fără fir de la Ring. Activarea ei se poate face prin intermediul aplicației de mobil. Funcția HDR este deja disponibilă pe unele camere Ring și pentru folosirea sa în timpul zilei, scrie techhive.com.

În cazul unei camere de securitate, funcția HDR poate ajuta la distingerea mai clară a zonelor foarte închise la culoare sau prea luminate de soare.

Share With: