HomeStiriBusiness & TehnologieNoua cameră H5 a Avigilon folosește inteligența artificială
motorola-a-incheiat-achizitia-avigilon

Noua cameră H5 a Avigilon folosește inteligența artificială

motorola-a-incheiat-achizitia-avigilonAvigilon Corporation, o companie a Motorola Solutions, a anunțat la începutul lunii septembrie prezentarea noii game de camere H5 la GSX 2018.

Gama de camere H5 este creată pentru a fi cea mai avansată și inteligentă. Camera folosește inteligență artificială și tehnologie de analiză video de ultimă generație, scrie prnewswire.com.

„Perfecționăm platforma de camere inteligente H5 pentru a folosi rețele neuronale direct pe dispozitiv, oferindu-i noi abilități de învățare, detectare și notificare a operatorilor în cazul evenimentelor care ar putea necesita investigații suplimentare”, spune Dr. Mahesh Saptharishi, Chief Technology Officer al Avigilon.

„Precum Avigilon, Intel este în prim-planul inovație tehnologiei inteligenței artificiale și Movidius VPU ne va ajuta să extindem mai departe aplicația și folosirea inteligenței artificiale și a analizei pentru rezolvarea provocărilor lumii reale”, mai spune Saptharishi.

Gama de camere H5 va folosi o unitate de procesare video a Intel: Intel® Movidius™ Myriad™ X Vision Processing Unit (VPU). Iar aceasta va fi folosită împreună cu tehnologiile de analiză video și inteligență artificială ale Avigilon, scrie securityinfowatch.com.

Avigilon a anunțat că va prezenta unele capacități de analiză video a seriei H5 la conferința Global Security Exchange (GSX) 2018 care a avut loc săptămâna aceasta în Las Vegas. Se așteaptă ca noua gamă de camere H5 să fie lansată oficial în 2019.

Share With: