HomeStiriBusiness & TehnologieNoi abonamente și instrumente de securitate pentru routerele Eero
Routerele Eero de la Amazon vin cu noi abonamente și instrumente de securitate

Noi abonamente și instrumente de securitate pentru routerele Eero

Routerele Eero de la Amazon vin cu noi abonamente și instrumente de securitateClienții Amazon care cumpără routerele Eero se pot abona la serviciul Eero Secure care vine cu funcții de securitate online.

Eero, care este acum deținută de Amazon, introduce noi abonamente pe piața din SUA care să se potrivească routerelor Eero. Primul tip de abonament, Eero Secure, înlocuiește fostul add-on Eero Plus. Are în plus control parental și promite să protejeze utilizatorii în timp ce navighează pe internet. Aceștia sunt avertizați când sunt pe cale să intre pe un website care este cunoscut pentru phishing sau instalarea de malware. Costul noului abonament se ridică la 3 dolari pe lună sau 30 de dolari anual, scrie engadget.com.

Cel de-al doilea tip de abonament, Eero Secure+, are aceleași funcții ca Eero Secure, precum și un abonament la serviciul VPN  Encrypt.me, software-ul antivirus Malwarebytes și administratorul de parole 1Password.

Când Amazon anunțase că a achiziționat Eero, unii clienți ai companiei erau îngrijorați că compania le va compromite intimitatea pentru a-și vinde mai bine produsele.

Eero Secure activează o securitate avansată pentru fiecare dispozitiv conectat la rețeaua Wi-Fi de acasă, precum și filtrarea conținutului, blocarea reclamelor și accesarea de informații prin intermediul unei aplicații.

Eero Secure este un serviciu de securitate mereu actualizat, care vă protejează pe dumneavoastră și laptopurile, telefoanele, și dispozitivele inteligente conectate la rețelele Wi-Fi Eero”, a explicat Amazon într-o postare pe blog. „Securitatea avansată vă împiedică să accesați accidental milioane de site-uri asociate cu conținut dăunător, precum malware, ransomware și atacuri de phishing.”

Achiziția Eero a avut loc anul trecut. Fondat în San Francisco în 2014, sistemul eero acoperă fiecare cameră din casa clientului folosind un sistem Wi-Fi de încredere și înaltă performanță. Sistemul este creat să înlocuiască routerele Wi-Fi tradiționale și amplificatoarele de semnal Wi-Fi în casele care au între două și patru camere, scrie pymnts.com.

Eero folosește tehnologia de conectare la rețea de tipul mesh. În loc să ne bazăm pe un singur punct Wi-Fi într-o zonă, mai multe unități sunt amplasate în casă pentru o acoperire mai bună indiferent  unde ne aflăm, scrie cnbc.com.

Share With: