HomeStiriBusiness & TehnologieIBM Security deschide o rețea de patru locații sigure de testare

IBM Security deschide o rețea de patru locații sigure de testare

X-Force Red Labs a IBM Security se va afla în Atlanta, Austin din SUA și în Anglia și Australia.

X-Force Red Labs este o rețea de patru locații sigure de testare dedicate testării securității dispozitivelor și sistemelor ce includ tehnologii pentru clienți și IoT industrial, echipamente pentru autovehicule și bancomate. IBM X-Force Red a lansat și un set de practici de testare dedicate bancomatelor ca răspuns la creșterea cererii de securizare a sistemelor de tranzacții financiare, se arată într-un comunicat al IBM.

Noile laboratoare vor fi folosite de X-Force Red, o echipă autonomă de hackeri veterani ai IBM Security. Laboratoarele X-Force Red oferă o locație sigură unde hackerii X-Force Red vor lucra pentru a descoperi vulnerabilitățile hardware și software ale dispozitivelor înainte și după ce sunt oferite clienților. Cele patru laboratoare se vor afla în Austin, statul Texas din Statele Unite; Hursley din Anglia, Marea Britanie; Melbourne, Australia și Atlanta, statul Georgia din Statele Unite.

În doar doi ani, IBM X-Force Red a devenit cea mai bună echipă de testare a securității și a crescut enorm. Echipa a cunoscut o creștere a numărului de clienți în proporție de 170% în ultimul an. Această creștere exponențială a făcut ca IBM Security să crească numărul de persoane din cadrul X-Force Red, dublând numărul lor în mai multe domenii în ultimul an.

Remedierea vulnerabilităților software și a defectelor după faza de producție poate costa organizațiile cu 29% mai mult față de costul identificării și remedierii lor în faza de creație, conform Ponemon Institute. IBM X-Force Red, prin intermediul noilor laboratoare de testare, ajută inginerii și dezvoltatorii cu construirea securității în tot procesul de dezvoltare hardware și software.

Serviciile includ: documentarea cerințelor produsului, o analiză tehnică profundă, descoperirea potențialelor amenințări și riscuri pentru produs, generarea de cerințe de securitate și teste de penetrare. X-Force Red oferă și servicii de testare pentru bancomate care sunt special create pentru a identifica și a ajuta la remedierea vulnerabilităților fizice, hardware și software ale bancomatelor.

Share With: