HomeStiriBusiness & TehnologieHoneywell Security a implementat o soluție de control acces pentru sute de locații PepsiCo
Honeywell Security a implementat o soluție de control acces pentru sute de locații PepsiCo

Honeywell Security a implementat o soluție de control acces pentru sute de locații PepsiCo

Honeywell Security a implementat o soluție de control acces pentru sute de locații PepsiCoSoluția de control acces Pro-Watch a Honeywell a ajutat PepsiCo să înlocuiască vechiul sistem de control acces din sute de locații.

Jeffrey Reed, inginer pentru aplicații de securitate al PepsiCo, a trebuit în scurt timp să înlocuiască vechiul sistem de control acces din peste 300 sute de locații în care lucrează peste 100.000 de angajați, scrie securitysales.com.

Aceste locații sunt în mare parte depozite, cu produse care au un termen de valabilitate, făcând securitatea în special importantă. Deoarece suportul pentru sistemul de control acces pe care PepsiCo îl avea în prezent urma să fie retras, Reed și echipa lui au trebuit să acționeze repede și eficient.

chiar dacă i s-au făcut promisiuni cu oferte de migrare către un nou produs, Reed a contactat integratorii de securitate și a început un alt audit intern al locațiilor – bilanțurile erau realizate din 11 septembrie 2001 pentru a crea standardizare. Auditul și procesul extins de recenzie a sugerat folosirea software-ului de control acces Pro-Watch al Honeywell ca standard și bază a suportului de care Reed avea nevoie.

Astfel a apărut soluția. reed și echipa sa a cerut recomandări de la integratori importanți. au avut loc întâlniri și prezentări și s-au realizat studii. a fost un proces complet care a necesitat timp și care a dus direct la software-ul Pro-Watch, scrie buildingdesign-news.co.uk.

Vreau să fac afaceri cu oameni care vor să facă afaceri cu noi. La evenimentele de evaluare a devenit foarte clar cine sunt acei oameni. Vedeți, nu este vorba doar despre software. Adică, trebuie să fie scalabil și flexibil. În procesul nostru extins de revizuire, am constatat că Pro-Watch avea ceea ce căutam în ceea ce privește caracteristicile: capacități de raportare personalizate și personalizare obiectivă a insignelor. În plus, stația de lucru web a făcut ușoară implementarea. Dincolo de aceste caracteristici, este cu adevărat vorba despre sprijinul de DUPĂ implementare, cel care contează cu adevărat. Și așa am știut că am făcut alegerea corectă”, spune Reed.

În orice migrare, există o mulțime de piese în mișcare și multe pot merge prost. De aceea există o enormă responsabilitate între vânzător, producător și utilizator final. Și adevărul trebuie spus, nu am avut vreo defecțiune semnificativă în cei trei ani de la migrarea către Pro-Watch, ceea ce nu s-ar putea spune despre software-ul anterior”, a adăugat Reed.

Software-ul Pro-Watch de la Honeywell a fost selectat deoarece ajută companii precum PepsiCo să îndeplinească cele mai stricte cerințe de conformitate, reduce costul total de deținere și oferă o flexibilitate și scalabilitate superioare. Important este că Honeywell își sprijină temelia supunând integratorii unui proces extins de certificare riguros.

De asemenea, software-ul Pro-Watch permite companiei să ofere administrarea de la distanță a insignelor de acces, să raporteze și să monitorizeze evenimentele și alarmele. În plus, Pro-Watch permite folosirea de mai multe cititoare.

O funcție importantă care le-a plăcut echipei de securitate a PepsiCo a fost extinderea sistemului cu noi funcții care pot fi adăugate în funcție de nevoi, precum Logical Device Exceptions. Aceasta permite agentului de securitate să caute un dispozitiv din orice locație, să genereze o listă de persoane asociate cu acel dispozitiv și să ajusteze privilegiile persoanelor care folosesc dispozitivul de control acces.

Share With: