HomeStiriBusiness & TehnologieCititorul biometric al Iris ID se integrează cu control accesul
Cititorul biometric al Iris ID se integrează cu control accesul

Cititorul biometric al Iris ID se integrează cu control accesul

Cititorul biometric al Iris ID se integrează cu control accesulDispozitivul biometric iCAM M300 al Iris ID vine de acum cu control acces, contorizarea prezenței și mobilizare.

Iris ID, un lider la nivel mondial în furnizarea de tehnologie de recunoaștere a irisului, a anunțat recent că platforma sa biometrică portabilă premiată iCAM M300 oferă control acces fără poartă, contorizarea prezenței și mobilizarea angajaților. Dispozitivul se adresează companiilor și guvernelor. Adăugarea noilor funcții a fost posibilă cu ajutorul integrării software-ului  XPressEntry de la Telaeris, un furnizor de top de soluții de urmărire în timp real al angajaților, scrie securityinfowatch.com.

De asemenea, folosind software-ul Iris Access EAC al Iris ID, iCAM M300 continuă să ofere o soluție ideală de înregistrare și identificare biometrică pentru pentru poliție, controlul vamal și programele de identificare națională – toate folosind un singur dispozitiv mobil cu Android. Utilizatorii iCAM M300 își pot extinde cititoarele de iris montate pe ușă folosind un server mobil în pe cloud care sincronizează automat toți utilizatorii, accesul și informațiile despre activitate.

Adăugarea software-ului XPressEntry al Telaeris ne permite să adăugăm noi funcții importante pentru clienții noștri comerciali și guvernamentali”, spune Mohammed Murad, vicepreședinte de vânzări și dezvoltare a afaceri la nivel global, Iris ID, conform biometricupdate.com.

iCAM M300 este acum ideal pentru aproape orice scenariu care necesită autentificarea identității mobile”, mai spune Murad.

iCAM M300 are camere integrate pentru captarea simultană a irisului și a feței. Un modul opțional care se pune deasupra se adresează respectării cerințelor FBI de a avea o colecție a unei singure amprente. Este inclus și suportul pentru carduri contactless și cu bandă magnetică, precum și cititoare MRZ pentru verificarea pașapoartelor electronice. Protocoalele de comunicare folosite de iCAM M300 includ NFC, Wi-Fi, Bluetooth, GPS și 4G LTE.

Share With: