HomeStiriBusiness & TehnologieBosch va prezenta peste 50 de noi produse la GSX 2019
Bosch va prezenta peste 50 de noi produse la GSX 2019

Bosch va prezenta peste 50 de noi produse la GSX 2019

Bosch va prezenta peste 50 de noi produse la GSX 2019La GSX 2019, Bosch va anunța o extindere semnificativă a portofoliului video cu introducerea a peste 50 de noi produse, inclusiv camere fixe și mobile și soluții de înregistrare și gestionare.

Bosch spune că oferă soluții video inteligente pentru toate segmentele pieței de securitate – de la cei care au nevoie de supraveghere video simplă și eficientă ca cost la cei care cer cea mai bună performanță indiferent de condițiile de iluminare și mediu, scrie securitysales.com.

Dispozitivele inteligente cu analiză video integrată creează noi posibilități pentru captarea de informații inteligente și pentru aplicații IoT conectate care îmbunătățesc securitatea și ajută organizațiile să ia decizii de business mai inteligente”, precizează Brian Wiser, președinte regional, Bosch Security and Safety Systems – America de Nord.

Cu portofoliul extins, utilizatorii din medii de toate mărimile pot beneficia de valoarea imensă pe care analiza video o aduce prin livrarea de informații în scopul ajutării afacerii, prin permiterea soluțiilor personalizate să rezolve provocările afacerii și prin notificarea persoanelor și declanșarea altor sisteme care să acționeze în funcție de riscurile de securitate și siguranță”, a continuat el.

Conferința și expoziția de securitate Global Security Exchange (GSX) va avea loc în perioada 8-12 septembrie 2019 în Chicago, SUA, conform securityportal.ro.

La GSX, Bosch își va extinde portofoliul de camere inteligente din seria „i” prin lansarea camerelor FLEXIDOME și DINION IP 3000i care extind supravegherea video smart către aplicațiile de securitate mici. Camerele au analiză video integrată. Sunt construite pentru a oferi o performanță de înaltă calitate și pentru a fi instalate cu ușurință, scrie security.world.

În plus, noile camere IP panoramice de exterior FLEXIDOME 6000 și 7000 au lentile fish eye cu un unghi de 180 sau 360 de grade. Sunt eliminate astfel punctele moarte pentru că totul apare într-o singură imagine. Camerele sunt făcute să reziste la actele de vandalism și sunt protejate de praf și apă pentru a rezista condițiilor meteo care reprezintă o provocare.
Camerele AUTODOME IP starlight 7000i înregistrează imagini video de înaltă calitate. Acestea sunt create pentru a include analiza video inteligentă, posibilitatea de a urmări și mări obiectele care se mișcă la distanță și pentru a livra imagini color în lumină extrem de scăzută.

De asemenea, Bosch va demonstra și cum funcționează camerele MIC IP starlight și MIC IP ultra 7100i. Aceste camere sunt produse folosind un metal rezistent împotriva coroziunilor și pot rezista la temperaturi cuprinse între -40 și 60 de grade Celsius. MIC IP ultra 7100i  are o rezoluție 4K ultra HD și se adresează aplicațiilor importante precum supravegherea autostrăzilor, podurilor, porturilor, perimetrelor și altor locații importante.

Noile dispozitive DIVAR IP all-in-one 5000, 6000 și 7000 combină înregistrarea video cu managementul video pentru o soluție completă, gata să fie folosită. Se poate opta pentru echiparea lor dinainte cu Bosch Video Management System care oferă vizualizare, înregistrare și redarea imaginilor video, precum și funcții de video management ca administrarea alarmelor și evenimentelor și verificarea dovezilor.

La GSX 2019, Bosch va sublinia felul în care produsele sale de supraveghere video, detecție a intruziunilor, control acces și comunicare se integrează împreună cu alte sisteme pentru a oferi soluții puternice la probleme obișnuite de securitate, siguranță și business, în timp ce reduce complexitatea.

Share With: