HomeStiriBusiness & TehnologieArlo lansează o nouă cameră de securitate Pro 3 îmbunătățită
Arlo lansează o nouă cameră de securitate Pro 3 îmbunătățită

Arlo lansează o nouă cameră de securitate Pro 3 îmbunătățită

Arlo lansează o nouă cameră de securitate Pro 3 îmbunătățităNoua cameră de securitate de la Arlo, Pro 3, are un unghi mai mare, poate vedea culorile pe întuneric și poate urmări mișcări.

Arlo a anunțat recent ceam mai nouă generație de sisteme de camere de securitate pentru acasă, Pro 3. Aceste noi camere trec la rezoluția 2K și folosesc HDR. Camerele Pro 2 au o rezoluție de 1080p. Fiecare cameră are propriul reflector de lumină, care face ceea ce te-ai aștepta: inundă zona iluminată cu lumină. În plus, permite vederea de imagini colorate pe timp de noapte – așadar, în teorie s-ar putea vedea culorile și alte detalii în mijlocul nopții, conform theverge.com.

Pe lângă îmbunătățirea calității imaginii, s-au mai schimbat și alte aspecte. Camerele Pro 3 au un câmp vizual care are un unghi de 160 de grade, cu mică dar bine venită îmbunătățire de la unghiul 130 de grade pe care îl are camera lansată anterior. Arlo spune că purtarea de conversații prin intermediul camerei va fi mai bună cu Pro 3, datorită microfoanelor Full Duplex care permit realizarea unei conversații mai naturale. De asemenea, camerele vor putea mări imaginea dacă detectează mișcare.

La fel ca Pro 2, Pro 3 este rezistentă la condiții extreme de vreme conform standardului IP65. Aceste camere sunt fără fir și folosesc baterii reîncărcabile care durează aproximativ 6 luni înainte să fie nevoie să fie din nou încărcate. Ecosistemul IoT al Arlo încă permite folosirea asistenților de voce Amazon Alexa și Google Assistant.

Pro 3 este un model care are cele mai multe specificații. Camera va fi disponibilă în magazine începând cu trimestrul patru al lui 2019. Cei care vor să înlocuiască o cameră Arlo mai veche nu mai au nevoie de o nouă stație de bază. O cameră Pro3 costă 200 de dolari, conform cnet.com.

Conform Arlo, Pro 3 are o rezoluție HD de 2560p, este rezistentă la condiții extreme de vreme, are baterii, are un câmp vizual de 160 de grade, funcții pan și zoom automate, abonament Arlo Smart gratuit pe 3 luni, folosirea Alexa și Google Assistant, high dynamic range (HDR), are slot de card microSD, permite comunicarea între două persoane, are o sirenă integrată.

Pro 3 este prima cameră Arlo Pro care adoptă design-ul și funcțiile camerei Ultra de la Arlo. Cele două camere nu sunt identice – Ultra are un câmp vizual de 180 de grade și imagini cu o rezoluție 4K – dar unele funții avansate ale Arlo Pro 3 vin direct de la Ultra. Spre exemplu, Ultra a fost prima cameră Arlo care oferă funcțiile automate de pan și zoom.

Share With: