HomeStiriAgendaLansarea noului Centru ATEN în România

Lansarea noului Centru ATEN în România

Compania ATEN a lansat biroul local din România, pe data de 28 noiembrie, printr-un eveniment de training introductiv.

Lider mondial în soluții de conectivitate și sisteme complete de administrare, ATEN inaugurează biroul regional din România, care va reprezenta principala interfață de comunicare și coordonare a activității din Europa de Est. Acesta va fi punctul principal de training și suport vânzări pentru țările: România, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Serbia Muntenegru, Slovenia, Macedonia de Nord și va fi coordonat de către Bogdan Mihalcea, Countru Manager – ATEN România.

Lansarea biroului de vânzări coincide cu inaugurarea centrului RMA, o investiție inițială ATEN de peste 100.000 Eur, care are rolul de a acoperi din punct de vedere al funcțiunilor de service pentru soluțiile ATEN în țările din Europa Centrală și de Est.

 

”În ciuda provocărilor diverse cu care se confruntă România și Europa de Est, digitilizarea reprezintă un fenomen real și în această regiune a lumii. ATEN dorește să se implice mai activ în această zonă, atât prin furnizarea celor mai performante echipamente și soluții de conectivitate, cât și printr-o mai strânsă colaborare cu partenerii locali și regionali, precum și prin funcțiunea de RMA la nivel regional. Lansarea biroului din România este un pas important pentru noi și suntem încrezători că reprezintă calea cea mai bună pentru stimularea dezvoltării digitale și conectivității în întreaga regiune. Prin intermediul acestui birou vom putea pe de o parte sprijini mai bine activitățile de vânzări prin partenerii noștrii, iar, pe de altă parte, vom asigura programe de training și certificări, astfel încât utilizatorii să beneficieze de cele mai bune echipamente și soluții de conectică de pe piață, cât și de specialiști certificați pentru ele. Deschiderea Centrului ATEN de RMA face parte din viziunea noastră pe termen lung de a fi mai aproape de clienții noștri și de a le oferi servicii de cea mai bună calitate”, a spus Bogdan Mihalcea, Country Manager – ATEN România.

 

Înființată în 1979, ATEN este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții A/V profesionale și soluții inteligente de alimentare, gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, media și transporturi. ATEN deține peste 570 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cecetare ce asigură un flux constant de soluții inobatoare, de unde rezultă un portofoliu cuprinzător de produse disponibile la nivel mondial. Având sediul în Taiwan, ATEN s-a extins și are astăzi subsidiare în China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, SUA, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India și recent România.

 

 

Share With: