404 Not Found


nginx
Sfaturile unui hacker care a devenit consultant în securitate pentru guverne - Security Portal
HomeStiriSecuritate ITSfaturile unui hacker care a devenit consultant în securitate pentru guverne
adresele-de-e-mail-ale-parlamentarilor-britanici-vizate-de-hackeri

Sfaturile unui hacker care a devenit consultant în securitate pentru guverne

adresele-de-e-mail-ale-parlamentarilor-britanici-vizate-de-hackeriTony Sales este un hacker cunoscut pentru furtul a 30 de milioane de lire sterline. Acesta a devenit consultant în securitate pentru guverne și vine cu sfaturi bune pentru protejarea banilor.

Tony Sales, poreclit „regele înșelătoriilor”, care a furat 30 de milioane de lire sterline în șase ani a început în 2016 să ajute poliția din West Midlands, conform birminghammail.co.uk.

El a jefuit magazine și site-uri folosindu-se de identități false. El a comis prima fraudă care implica un card de credit la vârsta de 13 ani și a fost închis înainte de a lucra pentru autorități.

El a fost condamnat la un an de închisoare în 2010 când a fost contactat de reprezentanți ai Home Office.

Tony Sales a dat mai multe detalii despre viața sa pentru PYMNTS.

Sales a spus că la început a profitat de banii obținuți din fraude pentru a cumpăra mașini de lux și a pleca în vacanțe exotice. Dar în cele din urmă a fost prins asupra faptului. După aceea s-a ascuns de autorități timp de șase ani. Însă a decis să îi lase pe polițiști să îl prindă deoarece era foarte stresant să evite să fie prins.

Deși după ce a ieșit din închisoare și-a dorit să lucreze în domeniul securității cibernetice, nu i-a fost ușor să își găsească un loc de muncă.

Sales spune că indiferent de sistemul de securitate folosit, un șarlatan poate găsi mereu un mod de a sparge acest sistem. El spune că o parte din motivul pentru care oamenii pot fi păcăliți pe internet este faptul că oamenii care creează sistemele de securitate nu gândesc la fel ca cei care vor să le fraudeze.

În prezent, Sales lucrează în rol de consultant pentru guverne, instituţii financiare sau diverse companii de securitate, scrie businessmagazin.ro.

El oferă cinci sfaturi pentru a-ţi păstra banii în siguranţă:

1. Începe prin a schimba parola pe care o ai la routerul wireless.

2. Nu oferi niciodată informaţii personale prin telefon, chiar dacă apelul pare să fi venit de la banca cu care lucrezi.

3. Asigură-te că ai instalat un antivirus pe smartphone-ul tău.

4. Asigură-te că parola de la contul de e-mail e diferită faţă de cele folosite pentru alte conturi.

5. Nu posta niciodată pe social media ziua ta de naştere.

Share With: