HomeStiriSecuritate ITFireEye achiziționează Verodin pentru a identifica lipsurile din securitate
Logo FireEye

FireEye achiziționează Verodin pentru a identifica lipsurile din securitate

Logo FireEyeFireEye a anunțat achiziția Verodin, lider în validarea controalelor de securitate cibernetică, pentru 250 de milioane de dolari.

Verodin a strâns investiți de peste 33 de milioane de dolari de la înființarea sa acum cinci ani, conform informațiilor Crunchbase și se pare că le-a oferit investitorilor un profit bun în schimb. Cu ajutorul Verodin, FireEye obține un furnizor de validare de securitate, ceea ce înseamnă o companie care poate analiza setările de securitate existente și poate găsi lipsurile din acestea, conform techcrunch.com.

Acesta apre să fie un instrument util pentru arsenalul de securitate și ar putea explica prețul plătit de FireEye. Probabil ar putea ajuta compania să se diferențieze pe piață sau să umple un gol în platforma sa.

Kevin Mandia, CEO-ul FireEye cu siguranță vede potențialul cele mai noi achiziții: „Verodin ne dă posibilitatea de a automatiza testarea eficacității securității utilizând atacurile sofisticate la care petrecem sute de mii de ore pentru răspunde la ele și aduce o abordare sistematică, cuantificabilă și continuă a validării programului de securitate.”

Se așteaptă ca achiziția să accelereze creșterea veniturilor, adăugând aproximativ 20 de milioane de dolari la veniturile FireEye din 2019 și peste 70 de milioane de dolari la veniturile din 2020, scrie zdnet.com.

FireEye a plătit 250 de milioane de dolari în bani și acțiuni. Platforma Verodin Security Instrumentation completează produsele și serviciile deja existente ale companiilor. Rulează teste pentru a identifica vulnerabilitățile datorate unor probleme precum configurarea greșită a echipamentelor, schimbări în mediul IT sau o evoluție a tacticilor atacatorilor.
Combinată cu informațiile FireEye din prima linie, platforma va putea măsura și testa mediile de securitate împotriva amenințărilor cunoscute și abia descoperite. Se va integra cu capacitățile de securitate Helix al FireEye pentru ajuta clienții să acorde prioritate și să automatizeze actualizările către controalele de securitate.

Ofertele Verodin vor continua să fie disponibile prin intermediul distribuitorilor companiei precum și prin intermediul partenerilor FireEye.

Efortul de securitate nu este egal cu eficacitatea securității. Acesta este motivul pentru care clienții care sunt conștienți când vine vorba de securitatea își testează rețelele – au nevoie de purul adevăr al eficienței programelor de securitate”, spune Kevin Mandia.

Share With: