HomeStiriSecuritate ITF-Secure achiziționează MWR InfoSecurity
f-secure-achizitioneaza-mwr-infosecurity

F-Secure achiziționează MWR InfoSecurity

f-secure-achizitioneaza-mwr-infosecurityF-Secure achiziționează toate acțiunile companiei de securitate cibernetică MWR InfoSecurity. Achiziția va transforma compania în cea mai mare sursă de servicii de securitate cibernetică din Europa.

F-Secure a anunțat că pe 18 iunie a semnat o înțelegere pentru achiziția tuturor acțiunilor companiei de securitate cibernetică MWR InfoSecurity, o companie privată cu sedii în țări de pe patru continente: Marea Britanie, SUA, Africa de Sud și Singapore. Achiziția este importantă pentru strategia de creștere a F-Secure și o transformă în cea mai mare sursă de servicii de securitate cibernetică și detecție și răspuns din Europa, scrie globenewswire.com.

În zilele noastre, companiile se confruntă cu un peisaj de amenințări cibernetice în care atacatorii folosesc mereu o tehnologie bine creată pentru a trece de protecțiile tradiționale. Perimetrele de securitate nu mai sunt suficiente pentru protecția organizațiilor și dezvoltarea de capacități de securitate mai bune este imposibilă pentru anumite organizații, dacă nu au un sprijin. Din cauza lipsei de experți în securitate cibernetică care să aparțină companiilor există o mare cerere de produse și servicii care să caute în mod proactiv amenințările în curs de apariție, să le detecteze și să răspundă mai repede și în special să oprească producerea unor incidente pe viitor. Combinația de om și mașină a F-Secure – o abordare împărtășită de MWR InfoSecurity – poziționează compania pe un loc unic pentru a susține companiile în lupta cu atacurile avansate cu ajutorul serviciilor și produselor de securitate cibernetică.

„Sunt încântat să primesc angajații MWR InfoSecurity. Cu experiența lor vastă și sutele de experți care oferă servicii de securitate cibernetică pe patru continente, vom avea o vizibilitate de neegalat asupra atacurile cibernetice din viața reală 24/7. Asta ne îngăduie să detectăm indicatori dintr-o incredibilă gamă de atacuri astfel încât să ne putem proteja eficient clienții. Deoarece majoritatea companiilor nu au aceste capabilități, aceasta reprezintă o oportunitate semnificativă pentru accelerarea creșterii F-Secure”, a declarat CEO-ul F-Secure, Samu Konttinen, citat de helpnetsecurity.com.

MWR InfoSecurity are aproape 400 de angajați și se numără printre cei mai mari furnizori de servicii de securitate informatică la nivel global. MWR InfoSecurity are experți pricepuți în tehnici ofenzive, care înțeleg felul în care gândesc atacatorii și sunt binecunoscuți în industrie pentru expertiza lor tehnică.

Pltforma Countercept oferă o detecție proactivă a atacurilor și completează punctele forte deja existente ale F-Secure. În plus, portofoliul F-Secure va fi îmbunătățit de suita de servicii de protecție anti-phishing a MWR InfoSecurity.

Share With: