HomeStiriSecuritate ITEpic Games, creatorii jocului Fortnite, achiziționează compania de securitate Kamu

Epic Games, creatorii jocului Fortnite, achiziționează compania de securitate Kamu

Producătorii jocului Fortnite, Epic Games, achiziționează Kamu, o companie din Helsinki care oferă servicii de securitate, telemetrie și gestionare a jocurilor.

Epic folosește deja serviciile Kamu pentru jocul Fortnite, iar CEO-ul Tim Sweeney a spus că colaborarea cu Kamu a fost esențială pentru construirea unei experiențe vibrante care este corectă pentru toți jucătorii. În plus, achiziția va permite Epic să fie prezentă în Helsinki, iar Kamu va continua să își susțină clienții, scrie engadget.com.

Epic Games a dat în judecată anul trecut două persoane care ar fi trișat în jocul Fortnite – unuia dintre ele fiind în vârstă de 14 ani – pentru încălcarea drepturilor de autor. Compania a declarat că nu permite trișarea sau încălcarea drepturilor de autor indiferent de vârstă. Compania vrea ca jocurile produse să fie „distractive, corecte și competitive pentru jucători.”

Serviciul Easy Anti-Cheat al Kamu este folosit în prezent de peste 100 de milioane de computere din lumea întreagă și protejează mai mult de 80 de jocuri.

Fortnite de la Epic Games este unul dintre jocurile care folosesc soluția anti-cheat, scrie pcmag.com.

Serviciul Easy Anti-Cheat a fost inițial lansat în 2006 pentru liga și competițiile Counter-Strike 1.6. Alte jocuri protejate de serviciul celor de la Kamu sunt Far Cry 5, Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, Total War: Arena și Watch Dogs 2.

Kamu a declarat că va continua să își extindă serviciile și suportul pentru clienți. Epic vrea să profite de achiziție pentru a recruta programatori din Finlanda.

Share With: