HomeStiriSecuritate ITDecembrie: Actualizări de securitate pentru dispozitivele Google
an

Decembrie: Actualizări de securitate pentru dispozitivele Google

anGoogle a anunțat pe 3 decembrie lansarea actualizărilor de securitate pentru dispozitivele sale. Pixel și Pixel XL au primit actualizările cu o zi întârziere.

De la ultima actualizare de securitate pentru dispozitivele Pixel 3 și Pixel 3 XL, care a fost și prima pentru aceste dispozitive, au apărut noi probleme. Dar pe patru decembrie au fost lansate noi actualizări de securitate care le remediază. Între timp, Nexus 5X și 6P încă primesc actualizări de securitate luna aceasta, scrie 9to5google.com.

Nexus 5X, Nexus 6P și Pixel C încă primesc actualizări de securitate, chiar dacă au împlinit deja trei ani de când primesc actualizări de securitate. Actualizările Pixel și Pixel XL au fost încă în întârziere, la fel ca în noiembrie. Dar spre deosebire de luna trecută, Google a postat actualizările cu doar o zi de întârziere.

În total, au fost remediate 53 de vulnerabilități, dintre care 17 au fost din data de 1 decembrie și 36 din data de 5 decembrie 2018.

Actualizările de securitate pentru dispozitivele Android ale Google includ și o serie de actualizări care țintesc în mod special dispozitivele Pixel, conform androidcentral.com.

Acum, Google a remediat problema de gestionare a memoriei RAM care afecta Pixel 3. Google anunțase din noiembrie că va remedia această problemă, dar aceasta a fost rezolvată abia odată cu actualizările de securitate din decembrie.

Share With: