HomeStiriSecuritate ITCum poate fi transformată imprimanta într-un dispozitiv securizat
Cum poate fi transformată imprimanta într-un dispozitiv securizat

Cum poate fi transformată imprimanta într-un dispozitiv securizat

Cum poate fi transformată imprimanta într-un dispozitiv securizatCanon a emis un raport în care detaliază mai multe moduri prin care pot fi protejate imprimantele la birou din punct de vedere al securității.

Securitatea nu a mai fost niciodată atât de importantă pentru companii. Un număr din ce în ce mai mare de atacuri cibernetice împreună cu legislația care continuă să evolueze face ca directorii companiilor să se întrebe dacă iau suficiente măsuri pentru a-și proteja organizațiile, conform canon-europe.com.

Organizațiile încearcă să echilibreze balanța cu privire la nevoia de a securiza infrastructura IT și de a adopta noi tehnologii pentru eficientizarea afacerii. Imprimantele sunt un component al ecosistemului care uneori poate fi trecut cu vederea. Cu toate acestea, imprimantele pot fi echipate pentru a îmbunătății securitatea organizațiilor.

Imprimarea în siguranță nu se regăsește frecvent în prioritățile principale ale celor care dețin funcția de CIO sau CISO. Asta ar trebui să fie mai surprinzător deoarece valoarea informațiilor care sunt procesate de o imprimantă este uriașă. Majoritatea informațiilor și documentelor importante pentru o afacere sunt trimise pentru imprimare așa că este esențial pentru organizații se se asigure că sistemul de imprimare este cât mai sigur. În ciuda acestui fapt, Quocirca a descoperit că 70% dintre companiile europene au suferit de pe urma a cel puțin o breșă legată de imprimare în 2017 și surprinzător, numai 15% dintre aceste companii cred că infrastructura de imprimare este sigură. Nu este dificil de văzut unde este problema și directorii își dau seama repede de importanța protejării acestor dispozitive.

Furnizorii de servicii de imprimare administrate pot oferi soluții integrate ritmului de muncă, care când sunt aplicate infrastructurii de imprimare poate oferi organizațiilor vizibilitate și control complet asupra procesului de imprimare.

Când documentele sunt găzduite într-un sistem cloud privat, companiile au asigurarea completă că acestea nu vor părăsi rețeaua locală, păstrând în siguranță informațiile sensibile. Această platformă privată nu doar protejează documentele de amenințări externe, dar permite administratorilor să monitorizeze costurile și să sublinieze costurile neașteptate care ar putea apărea.

De asemenea, Canon s-a aliat cu experții în securitate cibernetică ai McAfee deoarece protejarea imprimantei ar trebui să fie la fel de simplă ca apăsarea unui buton, scrie africanews.com.

Astfel, Canon a semnat un parteneriat cu experți în securitate de top, McAfee, pentru a se asigura că clienții au parte de cea mai bună securitate a imprimantei. Pe măsură ce amenințările informatice evoluează, evoluează și McAfee Embedded Control Software, ceea ce înseamnă că afacerea va fii mereu protejată.

Canon promite emiterea de actualizări firmware la intervale regulate care să vină cu cele mai noi inovații în securitate. McAfee Embedded Control Software va deveni disponibil în versiunea 3.9 a actualizării firmware.

Share With: