HomeStiriSecuritate ITAdidas avertizează că milioane de clienți ar fi fost victime ai unei breșe de securitate interne
adidas-avertizeaza-ca-milioane-de-clienti-ar-fi-fost-victime-ai-unei-brese-de-securitate-interne

Adidas avertizează că milioane de clienți ar fi fost victime ai unei breșe de securitate interne

adidas-avertizeaza-ca-milioane-de-clienti-ar-fi-fost-victime-ai-unei-brese-de-securitate-interneAdidas spune că informațiile a milioane de clienți ai site-ului din SUA ar fi subiectul unei breșe de securitate.

Compania Adidas a alertat clienții joia trecută despre o posibilă breșă de informații de pe site-ul din SUA. O investigație preliminară arată că informațiile scurse conțin date de contact, nume de utilizator și parole criptate ale utilizatorilor. Adidas a precizat că nu crede că ar fi fost compromise informațiile legate de cardurile de credit sau cele legate de programele de fitness, scrie bloomberg.com.

Compania a precizat că persoane neautorizate au spus că au obținut accesul la informațiile clienților de pe site-ul Adidas din SUA. Momentan se crede că doar versiunea din SUA a fost afectată. Compania a fost anunțată de existanța breșei pe 26 iunie, scrie businessinsider.com.

Inițial nu s-a menționat exact câți clienți au fost afectați de această breșă, dar un purtător de cuvânt a confirmat că sunt câteva milioane.

Compania lucrează împreună cu firmele de securitate infromatică și cu autoritățile americane pentru a descoperi cum a avut loc breșa și a început procesul de alertare a clienților afectați.

 

 

 

Share With: