HomeStiriBusiness & TehnologieSistemul de securitate pentru acasă al Honeywell poate fi pre-comandat
sistemul-de-securitate-pentru-acasa-al-honeywell-poate-fi-pre-comandat

Sistemul de securitate pentru acasă al Honeywell poate fi pre-comandat

sistemul-de-securitate-pentru-acasa-al-honeywell-poate-fi-pre-comandatDupă o trângere de fonduri pe Indiegog, sistemul de securitate pentru acasă al Honeywell poate fi pre-comandat înainte să înceapă să fie livrat în luna august.

Honeywell și-a prezentat sistemul de securitate pentru acasă la CES, în luna ianuarie a acestui an. Acest sistem combină un difuzor integrat cu asistentul de voce Alexa, un hub și o cameră de securitate într-un singur produs, scrie the-ambient.com.

Cei de la Honeywell au lansat pe Indiegogo o campanie o strânegere de fonduri pentru sistemul inteligent de securitate pentru acasă încă din 2017, conform securityportal.ro.

Honeywell spune că a decis să lanseze produsul prin intermediul Indiegogo pentru a putea lua legătura cu clienții, pentru a comunica cu aceștia în mod direct și pentru a crea un produs mai bun pentru toată lumea.

Acum, sistemul este disponibil pentru a fi comandat, existând diferite pachete în funcție de cât de mulți senzori dorește utilizatorul să fie incluși. Kit-ul standard este format din sistemul de securitate complex și doi senzori pentru fereastră sau ușă și un breloc. Prețul pentru o comandă dinainte este de 449 de dolari, față de prețul de vânzare sugerat de 568,99 dolari. Există un pachet care include și un termostrat inteligent T5 Lyric Wi-Fi și un detector de scurgeri de apă și de îngheț, mai scrie he-ambient.com.

Share With: