HomeStiriSecuritate ITActualizările de securitate Microsoft de luna aceasta elimină 59 de vulnerabilități
micro

Actualizările de securitate Microsoft de luna aceasta elimină 59 de vulnerabilități

microMicrosoft a lansat marți, 8 octombrie, actualizările de securitate lunare. dintre cele 59 de vulnerabilități remediate 9 sunt vulnerabilități critice.

Microsoft a lansat pe 8 octombrie cel mai recent “Patch Tuesday”. Acesta elimină 59 vulnerabilități din Windows și programe aferente. Dintre acestea, 9 sunt vulnerabilități critice, 49 sunt importante și unul are severitate moderată, scrie cert.ro.

De asemenea, Microsoft anunță că sistemele Windows 7 and Windows Server 2008 R2 nu vor mai primi update-uri după data de 14 ianuarie 2020.

Produsele și serviciile Microsoft îmbunătățite prin noul patch sunt următoarele: Microsoft Windows, Internet Explorer, Microsoft Edge, ChakraCore, Microsoft Office, Office Services and Web Apps, SQL Server Management Studio, Open Source Software, Microsoft Dynamics 365 și Windows Update Assistant.

Luna aceasta nu au fost vulnerabilități care erau deja exploatate sau care au fost făcute publice înaintea actualizării, scrie infosecurity-magazine.com.

Adobe a oferit o lună de pauză privind actualizările de securitate ale Flash Player, scrie krebsonsecurity.com.

În actualizările de luna aceasta este inclus și ceva ce Microsoft a început în a treia săptămână din septembrie, când a emis o actualizare de securitate de urgență pentru remedierea unei vulnerabilități critice a Internet Explorer care era deja exploatată de hackeri.

Acea actualizare de securitate a cauzat erori de printare pentru mulți utilizatori Microsoft care au aplicat actualizarea repede, conform expertului în actualizări Windows, Woody Leonhard. aparent, actualizarea de luna aceasta remediază problemele.

Share With: